What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το ΜΜΟ Cult GR πάει Tyria !!





To μεγάλο γεγονός του σαββατοκύριακου είναι φυσικά το Guild Wars 2 Beta Weekend. To MMO Cult GR θα είναι πιστό στο ραντεβού και θα ταξιδέψει στον Server Kodash. Τα τελευταία Beta μας έδωσαν αρκετά πρώτα στοιχεία για το τι να περιμένουμε από το παιχνίδι . Ότι μάθαμε από τότε το έχουμε συνοψίσει σε δυο video απο τα οποία ξεκίνησαν πολύ αξιόλογες συζητήσεις ειδικά όσο αφορά στο PVP. Ένας από τους στόχους μας λοιπόν κατά τη διάρκεια του Beta θα είναι να μπορέσουμε να αποσαφηνίσουμε κάποια από τα σημεία συζήτησης όπως το action combat και την πραγματική εφαρμογή του . 

Έχετε ακόμα χρόνο να προετοιμαστείτε διαβάζοντας τον Οδηγό επιβίωσης για το Beta Weekend του Guild Wars 2 καθώς και τι αλλαγές έχουν γίνει από το τελευταίο Beta .



Όπως πάντα το ΜΜΟ Cult GR θα προβάλει εκτεταμένα Live Stream . Κατά των διάρκεια του Event και των stream μπορείτε να συμμετέχετε με Live chat . Δείτε πληροφορίες για τα live stream εδώ και παρακολουθείτε τα twitts μας για το πρόγραμμα των προβολών. 

Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα voice chat από τον Team Speak Server Μας όπου θα μπορείτε να συμμετέχετε στν κουβέντα . Πληροφορίες για το πως να συνδεθείτε στον voice server κατά την διάρκεια των Stream .

ΜΜΟ Cult GR LIVE STREAM CHANNEL --> ΕΔΩ


See you from Tyria

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου