What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

To WarZ στην ΠΥΡΑ !!


Το WarZ είναι ένα survival game με sandbox χαρακτήρα και "σκανδαλώδεις" ομοιότητες με το DayZ ( το πολύ διάσημο mod για το Arma II) . Από την στιγμή της ανακοίνωσης κυκλοφορίας το WarZ μαστιζόταν από την φήμη του "κλοπιμαίου" καθώς η αίσθηση ήταν ότι προσπαθούσε να κλέψει την επιτυχία του DayZ (το οποίο σε λίγο καιρό θα απολαύσουμε ως stand alone game).

To WarZ δεν ανήκει  στην θεματολογία του MMO Cult GR αλλά καθώς έχουν προκύψει νέα σοβαρότατα θέματα είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε του φίλους Gamers.


To WarZ πρόσφατα έλαβε Greenight στο Steam. Από την ημέρα της κυκλοφορίας του είχε μεγάλη επιτυχία και έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων αλλά μαζί με αυτό έφτασε και στην κορυφή των κατηγοριών. Η μεγάλη έκρηξη έγινε όταν εχθές ο πολύ γνωστός You Tuber Totalbiscuit ανέβασε ένα Video στο οποίο κατηγορούσε ευθαρσώς το WarZ για απάτη !! Αιτία ήταν ότι στην περιγραφή του game στο Steam αναφερόντουσαν πράγματα που δεν υπήρχαν στο game. Η κοινότητα του Steam έχει γίνει έξαλλη καθώς το παιχνίδι αναφέρεται ότι ουσιαστικά είναι σε "Alpha stage of development" και άρα Νοn- Playable πόσο μάλλον να κοστίζει 15 ευρώ. Πάνω σε αυτό η εταιρία κυκλοφορίας Hammerpoint Interactive έχει συμπεριλάβει σύστημα microtransaction στο game παρά το γεγονός ότι πληρώνεις για να το αποκτήσεις. Όλα τα παραπάνω έχουν κινητοποιήσει την gaming Κοινότητα και έχει ανάψει κανονικός πόλεμος σε πάμπολλα Forums . Υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από τον Lead της Hammerpoint η οποία όμως έριξε λάδι στη φωτιά καθώς έγραψε ότι ο κόσμος "misread" τις πληροφορίες του game στο Steam ρίχνοντας το φταίξιμο σε αυτούς.

Εμείς απλά συνιστούμε σε όλους εαν σκέφτεστε να δώσετε λεφτά για το συγκεκριμένο game ενημερωθείτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ !  

Later Edit : Το WarZ αφαιρέθηκε από το Steam μετά από τον χαμό που ξέσπασε !!! Συμπέρασμα STAY AWAY και περιμένετε το DayZ standalone 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου