What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτο Video - Debating GW2 Economy


Κατά την διάρκεια του GW 2 Beta Testing είχαμε δημοσιεύσει ένα video στο οποίο καλοπροαίρετα αναφέραμε θέματα που απασχολούσαν την κοινότητα για το αν το τελικό προϊόν θα ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος . Καθώς πλησιάζουμε τον  ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία έχουμε στα σκαριά την συνέχεια του παραπάνω video με εντυπώσεις για το τότε debate καθώς και νέα θέματα που θα μπορούσαν να βελτιωθούν/αλλάξουν . Στην διαδικασία όμως συλλογής στοιχείων προέκυψε ένα θέμα που θεωρώ ότι είναι αρκετά σοβαρό ώστε να αποτελέσει ένα αρχικό video έστω και αμοντάριστο. Αφορά στην οικονομία και τα σχόλια σας στο θέμα θα είναι πολύτιμα !

ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ VIDEO ΣΤΟ YOU TUBE --> ΕΔΩ ώστε όλα τα σχόλια να είναι συγκεντρωμένα για να βελτιστοποιηθεί η συζήτηση  .

 Stay Tuned SubscribeLikeFollow  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου