What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Torchlight 2 Release Date and Video


To πολυαναμενόμενο Torchlight 2 έρχεται τελικά στις 20 Σεπτεμβρίου. Παρά τις ανακοινώσεις που είχαν γίνει τον Μάιο για κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι αυτό δεν κατέστη δυνατό αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ .

Εάν δεν ξέρετε το Torchlight II απλά να πούμε ότι είναι το sequel ενός από τα πλέον πετυχημένα RPG τύπου Diablo καθώς κατασκευάστηκε από του ανθρώπους που έφτιαξαν το αρχικό Diablo. To θέμα που υπήρχε στο 1o ήταν ότι ήθελε περισσότερο content και φυσικά co-op. Έτσι έρχεται το ΤΙΙ το οποίο σύμφωνα με τα Previews είναι το αληθινό Diablo III ...... Μπορεί να μην εντάσσεται στην κατηγορία των παιχνιδιών που κλασσικά αφορούν το ΜΜΟ Cult GR αλλά δεν μπορούσαμε να μην το αναφέρουμε καθόλου και να είστε σίγουροι ότι θα πάρει χρόνο και στο Live Stream Schedule .

Έως τότε απολαύστε το official launch trailer .

Stay Tuned SubscribeLikeFollow 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου