What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Happy Birthday Dragon Season


Οι Έλληνες φίλου του Guild Wars 2 οφείλουν να γνωρίζουν το Dragon Season την πιό ενεργή ελληνική κοινότητα - fun site για το Guild Wars 2 σε Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως με χιλιάδες συμμετέχοντες.

Στα πλαίσια των πρώτων γενεθλίων του το Dragon Season ανακοίνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις που αφορούν σε in game αλλά και Real Life Events ΟΛΑ με ξεχωριστή σημασία. Παραθέτουμε το κείμενο με τις εκδηλώσεις όπως θα το βρείτε αυτούσιο στην επίσημη σελίδα .


"Πέρασαν κιόλας δώδεκα μήνες. Δώδεκα μήνες γεμάτοι χαρά, συγκινήσεις, πολλές νέες γνωριμίες και ατέλειωτες ώρες ομαδικής δουλειάς. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί άραγε ότι μια παρέα φίλων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τα video games θα μπορούσε να καταφέρει τόσα πολλά σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Το Dragon Season γιορτάζει τον πρώτο χρόνο ζωής του και με αφορμή τα γενέθλια του στις 17 του Οκτώβρη, όλοι εμείς, οι άνθρωποι πίσω από το site θα θέλαμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο “Ευχαριστώ”! Η στήριξη σας έθεσε τόσο ψηλά τον πήχη. Με περίπου 400.000 επισκέψεις σε ένα σύνολο δώδεκα μηνών η κοινότητα μας αγκάλιασε καθημερινά ολοένα και περισσότερους φίλους του Guild Wars 2.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις και δε θέλουμε να στεκόμαστε μόνο σε αυτά διοργανώνουμε μέσα στο προσεχές διάστημα ένα σύνολο δραστηριοτήτων:

- Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τα γενέθλια του Dragon Season και σας προσκαλούμε όλους σε ένα ανοιχτό δείπνο! Ελάτε να φάμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε πάνω στο αγαπημένο μας παιχνίδι. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στο κατάστημα El Greco (Τριών Ναυάρχων 52) ώρα 9μ.μ. και κατά τη διάρκεια του θα μοιραστούν κωδικοί για in game items του Guild Wars 2!

- Στις 20 του Οκτώβρη, ημέρα Σάββατο, συμμετέχουμε ενεργά στο Pink Day in LA. Διοργανώνουμε το event για τον server μας (Aurora Glade) στο Guild Wars 2, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του έργου της Καναδικής Αντικαρκινικής Κοινότητας.

- Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου είμαστε καλεσμένοι στην εκπομπή Users του Sentra FM 103,3. Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα εκείνης της ημέρας και θα έχει ως θέμα της το Guild Wars 2 από τη σκοπιά της κοινότητας μας. Την ώρα της εκπομπής κάποια τυχεροί ακροατές θα μπορούν να κερδίσουν από ένα δικό τους αντίτυπο του παιχνιδιού!

- Την αμέσως επόμενη ημέρα (3/11/2012) στις 6 το απόγευμα διοργανώνουμε το πρώτο unofficial Guild Wars 2 event στην Ελλάδα! Σας περιμένουμε όλους στο κατάστημα Gazi Collegeστην Αθήνα (Περσεφόνης 53 στο Γκάζι). Θερμή παράκληση, όσοι έχετε την πρόθεση να παρευρεθείτε, καλό θα είναι να το δηλώσετε με ένα απλό comment ακριβώς από κάτω από το παρόν άρθρο. Κατά τη διάρκεια του event θα μοιραστούν κωδικοί για in game items του Guild Wars 2!


Τι περιμένετε λοιπόν; Σημειώστε τις παραπάνω ημερομηνίες στα organizer σας και μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έρθει!

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τόσο την ArenaNet, όσο και την NCsoft για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλο αυτό το διάστημα. Όλα τα δώρα που έχουμε σκοπό να χαρίσουμε σε ότι σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε το επόμενο διάστημα αποτελούν μια ευ
γενική προσφορά τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου