What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

World of Darkness Politics και PERMADEATH …..!




Για όσους δεν το γνωρίζουν (και ντροπή σας για αυτό ….) το World of Darkness είναι ένα massively multiplayer online rpg game που κατασκευάζεται από την CCP (γνωστή από το sci fi sandbox mmo EVE on line) . Και μόνο το όνομα της CCP αρκεί για να καταλάβουμε ότι το WoD δεν θα είναι ένα συνηθισμένο mmo

Όσο αφορά το θέμα το WoD βασίζεται στο RPG του Mark Rein Hagen Vampire: The Masquerade και αφορά σε ένα κόσμο όπου τα vampire παίζουν βασικό ρόλο. Το WoD δεν θα είναι όμως το κλασσικό mmo αλλά ένα πολιτικό θρίλερ όπου η συγκέντρωση δύναμης είναι ο απόλυτος στόχος . Η επιβολή που ένας χαρακτήρας θα μπορεί να έχει πάνω σε άλλους χαρακτήρες θα μπορεί να φτάνει μέχρι την απόλυτη ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του αντιπάλου, και για να μην γίνονται παρεξηγήσεις ΝΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ P E R M A D E A T H !

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Reynir Hardarson creative director στο PC GAMER ανέφερα σαφώς ότι οι παίκτες θα μπορούν να φτάσουν στο σημεία να εξαφανίσουν όλο το progression ενός χαρακτήρα. Φυσικά αυτό θα είναι πολύ δύσκολο καθώς θα απαιτεί ο παίκτης να έχει φτάσει στο σημείο να είναι “Vampire Prince” μιας ολόκληρης πόλης, κάτι που με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο καθώς το WoD είναι γεμάτο αξιώματα με πραγματικές εξουσίες αλλά και πολύπλοκες διαδικασίες ανέλιξης (καθώς και δολοπλοκίες….) . 

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του ίδιου του Reynir Hardarson «There’s no NPC who is the artificial prince of the city – players set the rules and they have the positions and that’s really – that’s where the politics come in».

Ένιωσε κανένας ένα HARDCORE ρίγος να τον διαπερνά …?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου