What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Guild Wars 2 Live Video Stream κάλυψη από το MMO Cult GR για το Beta Weekend 27-29 Απριλίου


H Arena NET ξεκίνησε την αποστολή των προσκλήσεων για το Beta Event στις 27-29 Απριλίου ενώ δημοσίευσε και ένα ειδικό post στο Blog της, φυσικά ο κόσμος των MMO πήρε φωτιά ! Εάν έχετε κάνει προαγορά του Guild War 2 τότε είστε τυχεροί γιατί θα μπορείτε να συμμετέχετε στο beta event (διαβάστε οδηγίες παρακάτω). Εάν δεν έχετε κάνει προαγορά αλλά παρακολουθείτε το MMO Cult GR τότε είστε πάλι τυχεροί γιατί για μια ακόμα φορά θα υπάρξει εκτεταμένη κάλυψη του Beta Event με Live stream καθώς και video υλικό ! Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να συμμετέχετε στο Live Event του ΜΜΟ Cult GR για το Guild Wars 2.

Όσοι έχετε δικαίωμα συμμετοχής θα λάβετε ένα e mail πρόσκληση το οποίο θα περιλαμβάνει ένα link για να κατεβάσετε τον client. ΠΡΟΣΟΧΗ στα παρακάτω :

  1. Χρησιμοποιείτε το link και εισάγεται τα στοιχεία (e mail και  password του account σας)
  2. Αφού κάνετε log in ΠΑΤΑΤΕ NEWS and ANNOUNCEMENTS και μετα GETTING STARTED ! Μην πατήσετε account γιατί εκεί υπάρχει μεν ένα κουμπί download client αλλά είναι ανενεργό. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ CLIENT ΕΙΝΑΙ --> log in --> News and Info (Πατάτε το News and Announcements από κάτω --> Πατάτε Getting Started --> Διαβάστε και χρησιμοποιείστε το link για να κάνετε download τον Client. Διαβάστε τις οδηγίες του post.
  3. Enjoy !

Εαν δεν θα συμμετέχετε στο Beta Event τότε μπορείτε να συμμετέχετε στο Live Stream του ΜΜΟ Cult GR . Εμείς συνεχίζοντας την προσπάθεια για αμφίδρομη ενημέρωση το Σαββατοκύριακο 27-29 Απριλίου  και από την αρχή έως το τέλος του event θα παρέχουμε πολλαπλές ζωντανές προβολές game play. Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά με τους εξής τρόπους:

  1. Αρχικά αφήστε ένα σχόλιο  εδώ ή στη σελίδα μας στο Facebook στην ανάλογη δημοσίευση όπου να μας λέτε τι θα θέλατε να δείτε (classes, pve , pvp, ui κτλ). 
  2. Κατά των διάρκεια του Event και των stream μπορείτε να συμμετέχετε με Live chat . Δείτε πληροφορίες για τα live stream εδώ και παρακολουθείτε τα twitts μας για το πρόγραμμα των προβολών.
Εμείς θα συγκεντρώσουμε τις επιθυμίες σας και θα προσπαθήσουμε μαζί σας να καλύψουμε όσο περισσότερο υλικό γίνεται !


 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου