What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η BIOWARE ανακοινώνει νέο "ship droid" mini game. !!


H Bioware αναοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα εισαχθεί στο SWTOR με το νεο patch 1.2. Το νεο αυτό "mini game" θα αφορά το για άλλους αγαπητό και για άλλους μισητό ship droid. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bioware μέσω του νέου αυτού mini game ο παίκτης θα μπορεί να αναλαμβάνει άμεσα το ρόλο του ship droid ώς αν ήταν ο βασικός του χαρακτήρας. Αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του droid σας θα μπορείτε ακολουθήσετε την προσωπική σας ιστορία ως droids και να εκτελείτε tasks όπως να καθαρίσετε το σκάφος σας, να καθαρίσετε τα τζάμια, να αναπρογραμματίσεται τα φίλτρα άερος και διάφορες άλλες τέτοιες δουλειές στο σκάφος.

Κατά την διάρκεια του mini game το droid θα είναι ο βασικός σας χαρακτήρες και ο βασικός σας χαρακτήρας θα γίνεται companion. Σαν droid και μέσω των tasks καθώς και από την διαδραστική επικοινωνία που θα έχετε με τον βασικό σας χαρακτήρα (που τώρα είναι companion...) θα κερδίζεται point τα οποία ονομάζονται Etiquette Points και μέσω αυτών θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε rewards. Ως droid θα μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τούς άλλους companions και μάλιστα θα έχετε και flirt option (βλεπε imperial agent scorpio.......). 

Η Bioware μέσω του mini game αυτού προφανώς προσπαθεί να φέρει ένα casual task στο gameplay με στόχο την εισαγωγή ενός νέου time-sink απαντώντας έτσι στην έλλειψη περιεχομένου για το οποίο διαμαρτύρονται εδώ και καιρό πολλοί παίκτες. Ο σκεπτικισμός μου αφορά όμως τα εξής απλά θέματα:

1) Το νεο mini game είναι ένα νεο κλασσικό single player aspect. Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα παράπονα από την κοινότητα του SWTOR αφορούν στην έλλειψη mutlyplayer αέρα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι. Πως η Βioware αποφάσισε να εισάγει ένα νέο στοιχείο με καθαρά single player χαρακτηριστικά το οποίο μάλιστα διαδραματίζεται στο πιό μοναχικό μέρος του παιχνιδιού το ship ....

2)Το να καθαρίζei ka;piow τα τζάμια στο σκάφος του δεν νομίζω ότι προκαλεί ζητούμενο epic feeling που λείπει.

3)Πολλοί θα ήθελαν να πνίξουν το droid.......

4)Σύμφωνα με τα forum αυτό που λείπει στην παρούσα φάση είναι "ουσία", η εισαγωγή mini game fluf σίγουρα δεν βοηθά στην εισαγωγή ουσίας, (βλέπε pet battles WoW Mist of Pandaria)

Την ανακοίνωση της Bioware μπορείτε να βρείτε εδώ -->    Live the Ship Droid Experience!

Θα ήθελα να ακούσω και τα δικά σας σχόλια. 

4 σχόλια: