What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η Bioware XARIZEI ένα μήνα game play για το SWTOR





Η Bioware με χθεσινό άρθρο της ενημέρωσε τους θαυμαστές του Star Wars The Old Republic ότι για να τους ευχαριστήσει για την επιμονή (ή υπομονή ...) τους προσφέρει 2 δώρα. Ένα Legacy Tauntaun Ram Pet καθώς 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ σε όσους έχουν χαρακτήρα level 50 .

Βέβαια υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ...
Για να λάβετε το pet θα πρέπει να πληρεί τα παρακάτω κριτήρια από τις 12 Απριλίου 2012 έως και τις 21 Απριλίου 2012.


  • Θα πρέπει να έχετε αγοράσει το παιχνίδι και να έχετε εισάγει ένα επίσημο κωδικό παιχνιδιού στο account σας. Ουσιαστικά θα πρέπει να έχετε ήδη παίξει στο παρελθόν ή να αγοράσετε τώρα το κανονικό παιχνίδι.
  • Θα πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή ή να έχετε προπληρωμένο χρόνο (μέσω game time card) που να καλύπτει το χρονικό διάστημα που αναφέρεται παραπάνω. 
  • Θα πρέπει ο λογαριασμός σας να μην είναι "
Επίσης όποιος πληρούσε τα παραπάνω κριτήρια στις 12 Απριλίου 2012 και έχει και ένα τουλαχιστον level 50 χαρακτήρα EXEI NA ΛΑΜΒΑΝΕΙ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ....! (Update 14/4 συμπεριλαμβάνεται και όποιος έχει legacy level 6 ακόμα και αν δεν έχει level 50 χαρακτήρα)

Τέλος όσοι έχουν διακόψει τις συνδρομές τους αλλά πληρούσαν τα παραπάνω κριτήρια στο παρελθόν μπορούν να επιστρέψουν στο SWTOR και να κάνουν login χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ενεργοποιήσουν εκ νέου την συνδρομή τους έως την 19 Απριλίου 2012.

Είναι σαφές ότι η Bioware έχει λάβει το μήνυμα , ότι το SWTOR δεν έχει πείσει το κοινό που τόσο πολύ το περίμενε . Εάν υπολογίσουμε ότι ότι το παιχνίδι ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου 2011 τότε θα δούμε ότι σε λίγες μέρες τελειώνουν οι  τρίμηνες συνδρομές (εάν προσθέσουμε και τον 1 free μήνα που έδινε η αρχική αγορά).  Η Bioware λοιπόν παίζει τα ρέστα της ποντάροντας στο patch 1.2 για να αναζωπυρώσει  το SWTOR , εάν αυτό θα είναι αρκετό μένει το δείξουν τα γεγονότα.

Μην χάσετε το video παρουσίαση του MMO Cult GR για το Patch 1.2

Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου