What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οδηγός επιβίωσης για το Beta Weekend του Guild Wars 2


Το πρώτο Beta Weekend Event του Guild Wars 2 ανακοινώθηκε χθές . Σε αυτό το event θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν προαγοράσει το παιχνίδι και αυτοί όπως όλοι ξέρουμε είναι πολλοί! Δημοσιεύουμε έτσι έναν οδηγό για τους καινούργιους ταξιδευτές της Tiria ώστε το ξεκίνημα του ταξιδιού τους να είναι όσο ομαλό γίνεται . Άλλωστε μην ξεχνάτε το Guild Wars 2 είναι ακόμα σε BETA !  
Ο παρακάτω οδηγός αφορά σε γνωστά από άλλα beta θέματα που καλό είναι να γνωρίζει όποιος συμμετέχει για πρώτη φορά.


1) Το ξεκίνημα μετά από το opening scene στο guild wars 2 μπορεί να είναι ελαφρός χαοτικό ... Στην περιοχή των Char πετάγονται φαντάσματα από το πουθενά ενώ οι Ηumans αντιμετωπίζουν ορδές από μαινόμενους Centaurs. Παρά το χαμό και το αίσθημα πανικού που μπορεί να σας κυριεύσει, μην μασάτε!. Οι παίκτες στο starting area είναι ουσιαστικά σε god mode και χαίρουν αρκετά μεγάλης προστασίας. Αυτό είναι εσκεμμένο ώστε να μπορούν οι παίκτες να εξοικειωθούν με τα βασικά . Πατώντας W και MOUSE 1 πιθανότατα αρκεί για να αντιμετωπίσετε ότι σας τύχει σε όλη την starting area .  

2) ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΤΕ!! Το Guild Wars 2 είναι χτισμένο πάνω στην αποφυγή εισερχόμενου πόνου.... Πρέπει να κινήστε ανά πάσα στιγμή! Εαν βρεθείτε μέσα σε ένα κόκκινο κύκλο τότε κινηθείτε ακόμα πιο γρήγορα (RED=BAD). Ο στατικός χαρακτήρας είναι νεκρός χαρακτήρας. Στο skill bar σας το No 1 skill είναι πάντα auto attack. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το mouse 2 ή όποιον άλλο τρόπο για να "κοιτάτε" τον αντίπαλο καθώς κάνετε κύκλους γύρο του  (circle strafing). Επίσης συνιστάτε να έχετε εύκαιρο το dodge με κάποιο key bind καθώς το να κάνετε διπλό tap στο κουμπί κίνησης ή να κάνετε click το ability στο ability bar δεν είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος ...

3)Στο Guild Wars 2 υπάρχει γραμμή αναμονής (queue) και sharding... Όταν κάποιος παίκτης τελειώσει-φύγει από το περιεχόμενο της "main zone" τότε ο πρώτος στην γραμμή αναμονής από την "overflow zone" θα ειδοποιηθεί από ένα αναδυόμενο μήνυμα για να περάσει στην βασική ζώνη, όπου βρίσκονται και οι περισσότεροι παίκτες. Όλο το παραπάνω είναι περίπου ίδιο με το sharding στο SWTOR με την διαφορά ότι στο Guild Wars 2 το ίδιο το παιχνίδι προσπαθεί να διατηρεί το βασικό shard γεμάτο! Εάν ο παίκτης πατήσει OXI στο αναδυόμενο μήνυμα τότε μεταφέρεται στο τέλος της γραμμής αναμονής.To sharding χρησιμοποιείται από κάποια mmo για να μειώνεται το lag σε περιοχές με πολλούς παίκτες .

4)Για να μπείτε σε pvp πατήστε H μετά την starting area . Το "H" θα ανοίξει ένα window με tabs όπου αριστερά είναι το pvp tab. Μπορείτε να μπείτε σε ένα τυχαίο match αλλά δεν προτείνεται αρχικά. Καλύτερα να επιλέξετε "Mists" όπου θα γίνεται bolstered σε level 80 ΜΕ FULL SKILLS KAI TRAITS!. Στην αρχή σπαταλήστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τα άπειρα νέα skills, weapon swaping κτλ  και μετά βουρ στον πατσά! Όσο αφορά στο WvW εκεί δε υπάρχει boost και θα έχετε τα φυσιολογικά skills για το level σας.

5)Μπορείτε να μαζεύετε ελεύθερα (gather) διάφορες πρώτες ύλες οι οποίες είναι σημειωμένες στο mini map με χαρακτηριστικό εικονίδιο (log, rock, plant) . Ακόμα και αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το crafting, το gathering δίνει καλό xp!

6)Καλό θα είναι να μην χάσετε τα "jumping puzzles" . Τα jumping puzzles είναι περιοχές όπου θα τεστάρουν τις ικανότητές σας και  την υπομονή σας. Πρόκειται για περιοχές στον χάρτη όπου για να φτάσεις σε ένα σημείο θα πρέπει να περάσεις από περίεργα μονοπάτια σπαζοκεφαλιές που χρειάζονται jumping skills και brains. Είναι πολύ ενδιαφέροντα για τους fun του είδους και στο τέλος δίνουν αξιοπρεπές loot . Περιοχές τέτοιες είναι The Demongrub Pits στο νοτιοανατολικό Queensdale (human 1-15), The Shaman’s Rookery στην δυτική μεριά του κεντρικού Wayfarer’s Foothills (norn 1-15),  Loreclaw Expanse στο Plains of Ashford (charr 1-15).

7)Το WvW αποτελεί μία από της πιο προσδοκώμενες δραστηριότητες του GW2. Στο WvW ΜΗΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ! Βρείτε ένα group και ξεκινήστε να βάζετε στόχους. Οι στόχοι στο WvW απαιτούν διαρκή επανεκτίμηση . Βασικό είναι να έχετε πάντα αρκετά "supply" καθώς έτσι μπορείτε να φτιάξετε πολιορκητικά όπλα  και να επισκευάζετε τα κτήρια σας . Αντίθετα ο "ανταρτοπόλεμος" χτυπώντας τα supply του αντιπάλου μπορεί να αντιστρέψει καταστάσεις ακόμα και όταν όλα φαίνονται χαμένα!

8)Βασικό στοιχείο  του GW2 είναι η ομαδοποίηση με τυχαίους παίκτες κατά την διάρκεια των "dynamic events" που προσδίδει μια κοινωνική ικανοποίηση και την αυθεντική αίσθηση ενός mmo. Όμως ο πληθυσμός του group μπορεί να φτάσει σε επίπεδα που η εμπειρία να αρχίσει να χάνει τον σκοπό της. Έτσι εαν δείτε 40 άτομα σε ένα τέτοιο event ίσως να είναι καλύτερο να ψάξετε κάτι άλλο να κάνετέ όπως ας πούμε το να εξερευνήσετε μια μεγάλη πόλη (το οποίο θα σας δώσει έως και ένα level σε xp...). Πάντα υπάρχουν κριμένα μυστικά στο Guild Wars 2 γιαυτό μην ακολουθείτε πάντα το κοπάδι ..!

9) Εάν οι φίλοι σας έφτιαξαν διαφορετικά races από εσάς μπορείτε να συναντηθείτε με τους εξής τρόπους εύκολα. α) Σε όλες τις μεγάλες πόλεις υπάρχουν warp gates που θα σας οδηγήσουν στην πρωτεύουσα των άλλων races. Σημειώνονται με μωβ στον χάρτη ως Asura Gates . Ακόμα η Arena ΝΕΤ έχει απαγορευμένη την πρόσβαση σε κάποιες περιοχές για την διάρκεια του Beta, όμως εάν ταξιδέψετε στην άκρη του χάρτη πιθανότατα θα βρείτε ένα warp gate που θα σας οδηγήσει κοντά στο φίλο σας .

Φυσικά το MMO Cult GR θα καλύψει πλήρως το ΒΕΤΑ με video υλικό και live stream! Ελάτε μαζί μας να συζητήσουμε και να ψάξουμε μαζί το πιό αναμενόμενο MMO του 2012 , ακολουθήστε μας στο live stream κανάλι του MMO Cult GR

Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Πηγές 
 Guild Wars 2 official site, Guild Wars 2 wiki, Guild Wars 2 Guru GuildMag Kill Ten Rats

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου