What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

SWTOR Patch 1.2 Παρουσίαση του νέου warzone "Novare Coast"



Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο warzone που θα εισαχθεί στο SWTOR με το patch 1.2 . 

Το νέο warzone ονομάζεται Novare Coast και αφορά στην προσπάθεια κατάληψης μιας ακτής μέσω της κατοχής πυροβολικού που βάλουν κατά της ακτής. Ο ουσιαστικός σκοπός είναι απλός . Πρόκειται για ένα κλασσικό control point warzone (όπως το γνωστό σε όλους alderaan) με τις εξής διαφορές :

  1.      Ο χάρτης είναι ανισόπεδος και πιο ανοικτός από το alderaan με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικά καλύτερη ορατότητα σε όλο το πεδίο της μάχης . 
  2.       Τα διάφορα control points καταλαμβάνονται κλασσικά κάνοντας click αλλά μπορούν να κάνουν click πολλοί μαζί με αποτέλεσμα η κατάληψη να επιταχύνεται. Επίσης εάν διακοπή η διαδικασία κατάληψης τότε το ποσοστό που η επιτιθέμενη ομάδα έχει ήδη καταλάβει έως ότου κάποιος κάνει και πάλι click  (κάτι σαν το Eye of the Storm του WOW αλλά κλικάροντας)
Εκτός από τα παραπάνω το νέο warzone δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη πρωτοτυπία … Ο χάρτης αισθητικά δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα χωρίς να είναι κακός. Υπάρχει στην αρχή του κάθε ματς μια cinematic εισαγωγή που μετά από μία φορά θα βασανίζει το space bar σας για μία ακόμα φορά . Το κατά πόσο θα βοηθήσει το νέο warzone στην διάνθιση του PvP στο SWTOR μένει να φανεί στην πράξη . 

Δείτε στο video ένα Novare Coast match από τη ματιά ενός NOOB Sentinel που κινηματογραφήσαμε  κατά την διάρκεια της παρουσίας του mmocultgr στον PTS του SWTOR .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου