What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Video παρουσίαση του SWTOR Patch 1.2 - Πάντα με ελληνικό σχολιασμό


Παρά τις αναβολές , τις δυσπιστίες, τους διαξιφισμούς και τις ακυρώσεις τις τελευταίας στιγμής , το patch 1.2 για το Star Wars - The Old Republic είναι γεγονός. Το MMO Cult GR με video από τον PTS  έχει ήδη παρουσιάσει μερικά από τα νέα στοιχεία που η Bioware  εισάγει στο SWTOR με αυτό το τεράστιο Patch:

Σήμερα προσπαθώντας πάντα να είμαστε κοντά στις εξελίξεις σας παρουσιάζουμε ένα video σύνοψη του Patch 1.2 προβάλλοντας μερικά από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά . To video φυσικά συνοδεύεται από ελληνικό σχολιασμό .


Το παρόν video έχει ώς στόχο μια γενική παρουσίαση του νέου Patch και όχι εκ βαθέων ανάλυση . Θα ακολουθήσουν πολλά video με ειδικά θέματα συζήτηση και αναλύσεις.

Η προσπάθεια μας να προβάλουμε ελληνικά video είναι στην αρχή της και οποιαδήποτε κριτική, συμβουλή, παρατήρηση με σκοπό την βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη .

Stay Tuned Subscribe, Like, Follow








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου