What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Tera on Line Video παρουσίαση από το MMO Cult GR




To MMO Cult GR σας παρουσιάζει το Tera on Line. Video παρουσίαση με ελληνικό σχολιασμό των βασικών στοιχείων του παιχνιδιού. Στο video γίνεται ανάλυση με παραδείγματα του πολυδιαφημισμένου action combat καθώς και παρουσίαση βασικών στοιχείων του παιχνιδιού.

 Όσοι ενδιαφέρονται για το Tera On Line μπορούν να παρακολουθήσουν και το Live stream με real time gameplay στο κανάλι μας στο Twitch TV . Παλιότερα stream μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ !

Περιμένουμε  σχόλια, παρατηρήσεις και ότι ερώτηση θέλετε να κάνετε .




 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow


4 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο το βιντεο και πολυ καλη δουλεια,προσωπικα με εναν warrior Που εκατσα να ασχοληθω λιγο δεν βρηκα κατι πρωτοτυπο να με κρατησει κι ετσι το παρατησα αδοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα melee classes όντως ίσως δεν είναι κάτι το τόσο διαφορετικό . Οι casters όμως και ιδιαίτερα το Healing είναι όντως άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ESKISES file..!! pragmatika!! Me anesi to kalutero sou! Me POLI content, me pve, me pvp, k panw apo ola me gelio!!!! keep up the great work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρα πολύ καλη ανάλυση, με ωραίο χιουμορ, μου άρεσε και ξεκιναω σε λιγο μετα το download !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή