What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Swtor does "invite a friend" .....


H Bioware ανακοινωσε ότι πλέον είναι δυνατό για τους ενεργούς παίκτες (παίκτες με κατοχυρωμένη οικονομικά συνδρομή) να προσκαλέσουν φίλους τους να δοκιμάσουν το SWTOR. H πρόσκληση τηα γίνεται μέσω e-mail και οι παίκτες θα μπορούν να προσκαλέσουν έως 25 φίλους τους. Οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να εξερευνήσουν μόνο τους αρχικούς πλανήτες ....... Αλλά όλα τα class. Επίσης δεν προβλέπεται καμία "αμοιβή" για τους καλούντες παίκτες εάν ο προσκεκλημένος επιλέξει να μετατρέψει το account του από trial σε active πληρώνοντας συνδρομή . Ουσιαστικά η Bioware αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τύπου try for free αλλά μόνο μέσω invite.

Λέτε να θέλει να σιγουρέψει ότι ο trial θα έχει τουλάχιστον τον "inviter" για να βιώσει mmo γιατί αλλιώς θα είναι μόνος και έρημος στο game .....?

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε όσο αφορά στο νέο πρόγραμμα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου