What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Το Rift ανανεώνεται την επόμενη εβδομάδα με το Patch 1.8 The Infernal Dawn






Το Rift έκλεισε ένα χρόνο και στον χρόνο αυτό κατάφερε να δημιουργήσει μια σταθερή βάση πιστών παικτών και την φήμη ενός καλοστημένου mmo με σοβαρή υποστήριξη από την  Trion. Την επόμενη εβδομάδα το Rift θα δεχτεί την 8η ανανέωσή του με το Patch 1.8 The Infernal Dawn η οποία φέρνει ούκο λίγα καλούδια στο παιχνίδι !
Βασικότερη προσθήκη για το νέο Patch είναι το νέο 20 man raid όπου οι ascended της Telaria θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν του επιβλητικούς δράκους  Maelforge και Laethys . Σε συνέντευξη που έδωσε στο Ten Ton Hammer o Adam Gershowitz producer του Rift αναφέρει ότι το νέο raid έχει δουλευτεί ιδιαίτερα και σκοπός είναι να διατηρήσει ένα ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας χωρίς όμως αυτό να αφαιρεί σημεία από τον τομέα Fun. Σημείωσε ακόμα ότι στα προηγούμενα raid (Hammerknell) υπήρχαν στιγμές όπου το παραμικρό λάθος από κάποιον μπορούσε να προκαλέσει wipe σε ολόκληρο το raid καθιστώντας το raid stress  "Guild Breaking". Στο καινούργιο raid απέφυγαν τέτοιου τύπου μηχανισμούς και στοχεύουν περισσότερο στη διατηρούμενη ικανότητα παρά στη λεπτομέρεια.

Σημαντική επίσης είναι και η εισαγωγή 2 νέων tradeskills fishing και survival. Με το fishing οι παίκτες θα μπρούν να αγοράσουν ένα "καλάμι" και μετά πηγαίνοντας κοντά σε νερό και πατώντας το fishing hot key θα ξεκινούν το ψάρεμα. Η γενική φιλοσοφία θυμίζει wow cloning με τη μόνη διαφορά ότι ο ψαράς θα πρέπει να παρατηρεί το καλάμι του και όχι το φελλό στο νερό και ακόμα και αν πιάσει το ψάρι ίσως να χρειαστεί να πολεμήσει λίγο για να το ανεβάσει ....  Τέλος αφού καταφέρει και πιάσει το ψάρι θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το survival για να το ψήσει σε buff food (more wow cloning ......) . Γενικά τα νέα tradeskills έχουν ώς στόχο μια casual fun ασχολία αλλά θα δίνουν την δυνατότητα και για σημαντικά rewards. 


Όσο αφορά το community η Trion εισάγει Leaderboards (για character stat tracking) καθώς και ένα νεο in game εργαλείο για ευκολότερο guild recruiting και joining

Τέλος στο Patch 1.8 συμπεριλαμβάνονται ακόμα Τents (σκηνές) όπου θα μπορεί να στήνει όπου θέλει ο παίκτης με σκοπό να δημιοργεί ένα σημείο που θα μπορεί να αποκτήσει rested xp στη μέση του πουθενά (απλά προσέξτε που θα την στίσετε μην σας φάνε λάχανο ...) .

Η Trion έχει έως τώρα αποδείξει στηρίζει στο έπακρο το Rift και μένει μόνο να αποδειχθεί ότι το νέο Patch 1.8 Θα διατηρήσει αυτή την παράδοση .

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου