What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Shroud of the Avatar


Είναι πολλοί οι φίλοι που αναπολούν τις παλιές καλές εποχές των RPG. Δεν είναι σπάνια οι έκφραση "μου λείπει ή αίσθηση που είχα τότε...." . Ακόμα δυσκολότερη είναι η μετουσίωση ενός πραγματικά καλού RPG σε ένα MMO καθώς στην προσπάθεια συμβιβασμού τις περισσότερες φορές πάσχουν και οι δύο τομείς (για όσους σκέφτεστε TESO περιμένετε να βγει πρώτα και μετά μιλάμε ). Τον τελευταίο όμως καιρό βλέπουμε μια στροφή στις ρίζες καθώς πολύ γνωστοί παλαιοί και καταξιωμένοι δημιουργοί επιστρέφουν χρησιμοποιώντας το λεγόμενο crowdfunding μέσω Kikcstarter .


To crowdfunding επιτρέπει στου δημιουργούς να απεμπλέκονται από τα δεσμά των μεγάλων publishers (ΕΑ, Activision, Ubisoft, SOE κτλ) με αποτέλεσμα το παραγόμενο game να απεικονίζει τo πραγματικό όραμα του δημιουργού χωρίς συμβιβασμούς που έχουν υποβληθεί από φραγκολάγνους μετόχους . Κλασσικό παράδειγμα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι το Star Citizen του Chris Roberts το οποίο προβλέπεται να είναι τέλειο για τους αναπολούντες τα καλά Space Sims. Φυσικά το όλο εγχείρημα ενέχει και κινδύνους καθώς το να δίνεις χρήματα σε κάτι που ΘΑ γίνει developed είναι ρίσκο αλλά μια προσεκτική επιλογή μπορεί να αποτελεί καλή επένδυση .

Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τον guru των RPG να επιχειρήσει την δική του επιστροφή . Ο Richard Garriott (Lord British) δημιουργός της σειράς Ultima ανακοίνωσε την δημιουργία του Shroud of The Avatar. Το game θα είναι RPG στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να παίζει offline αλλά και on line σε persistent κόσμο. To παιχνίδι δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλασσικό MMO αλλά τα θέμα δεν είναι στους χαρακτηρισμούς παρά στην ουσία .

Δείτε λοιπόν τι ετοιμάζει ο Lord British και πείτε μου την άποψή σας --> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου