What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συνεργασία με Cowboy TV


Για όσους δεν το γνωρίζουν το Cowboy TV είναι ένα ελληνικό Gaming Site. Η θεματολογία του έχει σαν πρωταρχικό στόχο τα e-sports ενώ το κανάλι του Cowboy TV στο Twitch φιλοξενεί πολλά e sport events με γνωστές ελληνικές ομάδες και το σημαντικότερο με ελληνικό casting. Η όλη δουλειά είναι ψηλού επιπέδου και για τα δεδομένα της Ελλάδας δείχνει ότι από πίσω υπάρχει πολύ μεράκι .

Στα πλαίσια της διάνθισης της θεματολογίας του Cowboy TV μου ζητήθηκε να συνδράμω στον τομέα των ΜΜΟ . Όπως έχω πει στο παρελθόν, σκοπός μου πάντα είναι η στήριξη μιας ενεργής gaming κοινότητας στην Ελλάδα και φυσικά οποιασδήποτε σοβαρής προσπάθειας προς αυτόν τον σκοπό . 'Έτσι με χαρά δέχτηκα και εδώ και δύο εβδομάδες το Cowboy TV δημοσιεύει ένα εβδομαδιαίο άρθρο  με σκοπό την σύντομη αναφορά στα νέα των ΜΜΟ της εβδομάδας (The MMO News Bulletin).

Να ευχαριστήσω λοιπόν το Cowboy TV για την φιλοξενία και να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία στους στόχους τους για το μέλλον και φυσικά καλό κουράγιο !

Τα Links του Cowboy TV
 Main Site
Facebook
Twitter
You Tube 
Twitch TV

1 σχόλιο: