What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

GW2: Dragon Season goes hunting - WvWvW action


Το ΜΜΟ Cult GR όπως είχε υποσχεθεί κάλυψε με πάνω από 26 ώρες Live Stream το Early Start του GW2 25-26 Αυγούστου. Η έναρξη δεν ήταν χωρίς προβλήματα ,όπως άλλωστε αναμενόταν,  αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία να συγκεντρώσουμε πολύ υλικό . Το πρώτο Uncut Gameplay video θα ανέβει το συντομότερο δυνατό , οπότε φροντίστε να έχετε κάνει Subscribe στο κανάλι μας στο You Tube  για να μην χάνετε ποτέ κανένα νέο video.

Καθώς όμως προέκυψε πάρα πολύ υλικό είναι αδύνατο να μεταφερθεί ΟΛΟ στο You Tube. Έτσι κάποια Highlights θα υπάρχουν διαθέσιμα ως μαγνητοσκοπημένα Stream στο κανάλι μας στο Twitch TV . Για να ενημερώνεστε άμεσα για την έναρξη των Stream το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το follow! Αυτά τα Highlights είναι φυσικά χαμηλότερης ποιότητας από άποψη εικόνας αλλά το γέλιο παραμένει το ίδιο. Εμείς θα κάνουμε πάντα προσπάθεια να παρέχουμε όσο περισσότερο video content μπορούμε και συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα της δουλειάς μας.

Πρώτο Highligh WvWvW action καθώς το Dragon Season βγαίνει παγανιά και ...... (η συνέχεια επί της οθόνης !)

Περιμένουμε τα σχόλια σας καθώς και ιδέες για μελλοντικό Content που θα θέλατε να δείτε .

Enjoy . SubscribeLikeFollow


Watch live video from mmocultgr on TwitchTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου