What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

To SWTOR γίνεται F2P !!!!


Με μια ξαφνική (αν και όχι μη αναμενόμενη) ανακοίνωση η Bioware αποφάσισε ότι το SWTOR θα αλλάξει μοντέλο και θα υιοθετήσει μια μορφή F2P. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα F.A.Q  φαίνεται ότι το SWTOR θα χρησιμοποιείσει το μοντέλο LOTRO , δηλαδή οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ελεύθερα έως το τελικό level 50 αλλά δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Το extra περιεχόμενο θα ξεκλειδώνει με Cartel Points τα οποία θα αποκτώνται με πραγματικά χρήματα. Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συνεχίσουν να είναι συνδρομητές και να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ενώ μέσω τις συνδρομής θα λαμβάνουν και ένα ποσό από Cartel Points για να τα διαθέτουν όπως εκείνοι θέλουν .

Η κίνηση αυτή της Bioware μπορεί να φαντάζει σαν αποτυχία του παιχνιδιού (θέμα για το οποίο έχουμε ξαναπεί την γνώμη μας) στην ουσία όμως είναι η  σωστή κίνηση καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η όλη βιομηχανία οδεύει προς το μοντέλο F2P. Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή αν και θα πυροδοτήσει μύδρους τελικά θα δώσει πνοή στο game και πιθανά να του δώσει και την ευκαιρία να γίνει αυτό που μπορεί !

Ελπίζουμε μόνο η υλοποίηση να φέρει το θεμιτό αποτέλεσμα . Ίδωμεν

  Stay Tuned SubscribeLikeFollow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου