What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Wildstar και Player Housing



To Wildstar είναι ένα νέο sci fi MMORPG με cartoon like Art Style που κατασκευάζεται από την Carbine για την NCSoft. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης και εκτός από μερικά σκόρπια video με gameplay έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να μπορούμε να έχουμε μια καλή εικόνα του παιχνιδιού . Μπορείτε να πάρετε μια αρχική εικόνα σε αυτό το video . H γενική αντίληψη είναι ότι θα αφορά σε ένα κλασσικό keybind skill mmo με αισθητική που φέρνει κάπως σε WoW in space.

Ο λόγος που επιλέξαμε να το αναφέρουμε από τώρα είναι ένα Trailer που παρουσιάστηκε και που αφορά σε player housing ....! Το Housing δεν έχει λάβει την αγάπη που πολλοί θα ήθελαν μέχρι τώρα στα ΜΜΟ. Φυσικά και υπάρχει σε κάποια games αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μπορούσαν να γίνουν. Στο παρακάτω video υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

Απολαύστε !

Stay Tuned SubscribeLikeFollow



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου