What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Καυτή ΜΜΟ εβδομάδα !


Η εβδομάδα που διανύουμε είναι χαρακτηριστική για τον δυναμισμό με τον οποίο οι εταιρίες θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με το τέλος του καλοκαιριού και την "αρχή της σαιζόν"  . Έτσι για αυτήν την εβδομάδα έχουμε τα εξής :

1) Κυκλοφορία του νέου patch για το Tera με το πολυαναμενόμενο raid καθώς και την είσοδο του πρώτου Battleground
2) Την νέα μηνιαία ανανέωση του The Secret World με εισαγωγή Barber Shop και character customization options από πλαστικό χειρουργό .... Εισαγωγή νέου όπλου - Rocket Launcher - με νέο ability ring section. Νέα nighmare modes για ήδη υπάρχοντα dungeon και φυσικά νέα missions. Ημερομηνία κυκλοφορίας 28 Αυγούστου
3) Την κυκλοφορία του μεγάλου pre Patch για το Mists Of Pandaria στις 28 Αυγούστου .
4) Το Early Start Access του GW2 
5) Την προσφορά του Rift για δωρεάν απόκτηση του νέου Expansion Storm Legion με αγορά συνδρομής ενός χρόνου.

Και άλλα πολλά . Φαίνεται πως μετά την ραστώνη του καλοκαιριού παίρνει φωτιά ο τόπος ...! Εμείς μαζεύουμε υλικό και θα ανανεώνουμε το κανάλι μας στο you tube αναλόγως ενώ όπως αναφέρουμε και στο vlog μας θα υπάρχουν πολλά stream με πολύ content και πλέον με τη δυνατότητα live voice chat δυνατότητας.

Αρχή με ένα μαραθώνιο LIVE STREAM για να γιορτάσουμε την έναρξη του GW2 με έναρξη 10πμ (ίσως και νωρίτερα) το Σάββατο 25 Αυγούστου . BE THERE !

Stay Tuned SubscribeLikeFollow 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου