What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σύνοψη των νέων από την EVEFest


Η μεγάλη ετήσια σύναξη των φίλων του EVE On Line και της CCP τελείωσε και σας μεταφέρω μια γρήγορη περίληψη του τι νέο μάθαμε .

1) Πρώτο και βασικότερο όσοι περιμέναμε την μεγάλη ανακοίνωση για το World Of Darkness απογοητευτήκαμε καθώς η μόνη ενημέρωση ήταν πίσω από κλειστές πόρτες σε μικρό αριθμό εκπροσωπών του τύπου όπου απαγορευόταν και η κινηματογράφηση . Η μόνη πηγή κάποιας πληροφορίας είναι ένα άρθρο που δημοσίευσε εχθές το PC Gamer .... Πίσω λοιπόν στην αναμονή .

2) Το EVE αποκτά collectors edition με πολλά καλούδια digital και πραγματικά . Το μεγάλο φάουλ όμως είναι ότι εάν είστε κάτοικος στις ΗΠΑ θα πληρώσετε 149 $ αλλά εάν είστε κάτοικος Ε.Ε θα πληρώσετε 149 Ευρώ !!!!! Εκεί στην CCP δεν έχουν κομπιουτεράκια ........ ?

3) Το EVE σε συνεργασία με την Dark Horse Comics ξεκινά την δημιουργία μιας σειράς από comics τα οποία βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες παικτών από την πρώτη δεκαετία του παιχνιδιού. Η CCP  έχει ξεκινήσει την συλλογή των ιστοριών μέσω του προγράμματος EVE True Stories . Μην ξεχάσετε να αφήσετε και εσείς την ιστορία σας , μπορεί να γίνεται διάσημοι .

4) Σε σχέση με την προηγούμενη είδηση θα δούμε και τηλεοπτική σειρά !

5) Ακόμα θα δούμε ένα πλήρες βιβλίο το οποίο θα αναφέρεται εκτεταμένα στο Lore του EVE On Line και το πώς εξελίχθηκαν οι 4 φυλές , ποια η ιστορία τους και πολλά άλλα . RPers Rejoice !!

6) Τέλος η CCP μας είπε και το μελλοντικό της όραμα το οποίο πλέον έχει συγκεκριμένο πενταετές χρονοδιάγραμμα και το κάθε expansion στο μέλλον θα είναι συνταγμένο σε΄ένα γενικότερο πρόγραμμα. Είδαμε πλάνα από εξερεύνηση πραγματικά άγνωστων περιοχών του διαστήματος η κατάκτηση των οποίων απαιτούσε την κατασκευή αστρικών πυλών (Star Gates) από παίκτες !!  Ένα είναι σίγουρο εάν κάποιος μπορεί να εισάγει Sandbox στοιχεία σε ένα Sandbox game είναι η CCP.

Επίσης για του φίλους του PS3 μάθαμε ότι το Dust 514 , το first person shooter που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το EVE On Line  θα κάνει επίσημα Release στις 14 Μαίου 2013. Merceneries get your weapons ready !

Ευχόμαστε στο EVE On Line να τα χιλιάσει !! 



1 σχόλιο: