What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Live Stream Update - Τι θα δούμε τις επόμενες μέρες


Καθώς μπαίνουμε στην εποχή όπου πολλά ΜΜΟ κάνουν Release δείτε τι μπορείτε να περιμένετε να δείτε για τις επόμενες ημέρες.

1) Σήμερα (πρώτα ο Θεός..... ) θα κάνει Release το Darkfall Unholy Wars και εμείς θα παίζουμε όσο συχνότερα μπορούμε, φυσικά Live, και ας μας κοστίσει (Ι am watching you Twitch sniper bitches ...... ).

2) Εχθές έκανε Release και το πρώτο expansion του SWTOR το γνωστό Rise Of the Hutt Cartel και εμείς αποκτήσαμε πρόσβαση για χάρη σας καθώς πάντα υπάρχει μια περιέργεια .

3) Στις 30 Απριλίου θα ξεκινήσει και το Neverwinter το οποίο θα προστεθεί και αυτό στο περιεχόμενο των Stream .

4) Και φυσικά πολλές εκπλήξεις !!!!!

Οι ώρες των stream εξαρτώνται καθαρά από τις υποχρεώσεις που θα έχω εκτός gaming και MMO Cult GR , αλλά να είστε σίγουροι ότι τα Stream θα αυξηθούν πολύ σε συχνότητα.

Όλα τα stream ανακοινώνονται σε Twitter και Facebook ενώ εάν έχετε κάνει Follow στην σελίδα μας στο Twitch TV θα ενημερώνεστε αυτόματα με την έναρξη του κάθε Live Stream .

Συντονιστείτε !

1 σχόλιο: