What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Wildstar - Τι είναι τα Paths ? Official Videos


Στην καθιερωμένη πλέον αποκάλυψη της Τετάρτης οι Developers του Wildstar μας προσφέρουν πολλές πληροφορίες για τα λεγόμενο Paths. Τα Paths αποτελούν μια κατά κάποιο τρόπο εξειδίκευση του PvΕ για τον κάθε παίκτη αφού αφορούν σε προσωπικές του επιλογές και σκοπό έχουν να διαφοροποιούν την PvE εμπειρία δίνοντας έτσι στον καθένα την ευκαιρία να απολαμβάνει περισσότερο content που να του ταιριάζει αλλά και αυξάνοντας το replayability καθώς το γενικό pve αποκτά διαφορετικό ενδιαφέρον ανάλογα με το Path που έχετε επιλέξει.

Δείτε τα 2 video που οι developers ετοίμασαν για εμάς και που ακολουθούν το κλασσικό πλέον στυλ του Wildstar με πολλά στοιχεία κωμωδίας που για εμένα είναι τουλάχιστον πετυχημένο .

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τα Paths επισκευαστείτε την επίσημη σελίδα και αναμένετε σε σύντομο χρονικό διάστημα το 2ο επεισόδιο του "Τι γνωρίζουμε για το Wildstar έως τώρα" καθώς οι πληροφορίες έχουν  αρχίσει να μαζεύονται ...


3 σχόλια:

  1. Ενα απο τα πολυ ωραία του Path System είναι το Cross-Path system που σου επιτρέπει να έχεις ωφελει απο την συναναστροφή σου με άλλους παίχτες.Θεωρώ ότι είναι μια αρχή να μπορέσουμε να δίωξουμε το σταρχιδισμο των παιχτών και την νοοτροποία παρατα τα Group quest,κανε τα solo για πιο γρήγορα και προχωρα.
    Σιγουρα το παιχνίδι είναι σε μια σωστή κατεύθυνση αλλα θεωρώ ότι για να κερδίσει την αξιοπιστία του πρέπει να προσπαθήσει πολύ ακομα κακά τα ψέμματα.
    Απο την άλλη το Path system απο μονο του ειναι κατι πολύ ωραίο και καινοτόμο στα παιχνίδια.Σου δίνει την δυνατότητα αν βαριεσαι να Expareis να κάνεις κάτι διαφορετικό ή άμα γουστάρει και άλλο attack n shoot να το έχεις.
    Το μονο που περιμένω να δω ειναι πως θα μπορούν οι Settlers να βάζουν αυτά που θα χτίζουν έτσι ώστε να μην κερδίζουν αυτοί που έρχονται πρώτοι αλλά και να μην γίνει χάος στις πόλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ την ίδια απορία είχα για τους settlers ... Μήπως αυτά που βάζουν δεν είναι μόνιμα και έχουν Timer ...?

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα κάποια θα είναι Temporary οπως για παραδειγμα τα Bar και οι φωτιές για τα bonus exp γιατί αλλιώς οι πόλεις θα ήταν ενα μάτσο χάλια και επίσης δεν θα είχε και νοήμα να υπήρχαν πάνω απο 2-3 Settler!
      Επίσης θα υπάρχουν και τα Permanent οπως ας πούμε τα Expansion και τα Civil Defense.Αυτά λογικά όπως και ότιδήποτε θα είναι destructible άρα θα έχει νόημα να ασχολείσαι με το Settling.
      Αλλά θεωρώ ότι οι Settlers θα είναι για 2 πράγματα κυρίως.Για την δημιουργία Warfronts και επίσης για τα Repairs στις πόλεις.
      Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Buffs,vendors,και αλλα μπιχλιμπίδια θα υπάρχουν πάντα.Αυτά ειναι τα σημαντικά

      Διαγραφή