What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Όροι συμμετοχής του διαγωνισμού !



Καθώς είναι βασικό να είναι όλα σαφή και ξεκάθαρα και παρά το ότι οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό υπάρχουν με Link στο κάτω μέρος της εφαρμογής για την συμμετοχή , αναδημοσιεύω τους όρους ώστε να είναι εύκολο για όλους να τους αναζητήσουν !



  1. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι το Blog ΜΜΟ Cult GR© (URL: http://mmocultgr.blogspot.gr) .
  2. Τα δώρα που αφορούν στο Guild Wars 2© είναι μια ευγενική προσφορά του Dragon Season© (www.dragonseason.com) και της Arena Net© (www.Anet.com)
  3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στον διαδικτυακό http://mmocultgr.blogspot.gr μέσω εξειδικευμένης υπηρεσίας υπεύθυνος για την οποία είναι το Rafflecopter© (www.Rafflecopter.com) .
  4. Oι διαχειριστές της ιστοσελίδας http://mmocultgr.blogspot.gr καθώς και της ιστοσελίδας www.dragonseason.com (και οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού) δεν θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν και να κερδίσουν τα δώρα του διαγωνισμού.
  5. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει ο οποιοσδήποτε κατέχει έναν λογαριασμό Facebook© ή μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσω της συμπλήρωσης απαραίτητων στοιχείων σε ειδική φόρμα(widget) που είναι αναρτημένη καθημερινά στο http://mmocultgr.blogspot.gr. H φόρμα αυτή είναι επίσης αναρτημένη στο Facebook ενώ μπορεί να αναρτηθεί και σε άλλους ιστότοπους. Η συμπλήρωση των στοιχείων σε οποιαδήποτε σημείο ανάρτησης της ειδικής φόρμας (widget) αποτελεί ενιαία καταχώρηση και η πολλαπλή συμμετοχή απαγορεύεται.
  7. Οι διοργανωτές θεωρούν ότι αυτός που συμμετέχει στον διαγωνισμό με τα στοιχεία του και την αποστολή e-mail, είναι και ο υποψήφιος που έλαβε μέρος στην κλήρωση και κάτοχος του αντίστοιχου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπεύθυνος για την εγκυρότητα των στοιχείων είναι ο συμμετέχον και το MMO Cult GR ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε λάθη στην συμπλήρωση των στοιχείων.
  8. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για κάθε υποψήφιο είναι δωρεάν. Καμία πληρωμή δεν απαιτείτε σε καμία διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό. Η προσφορά χρημάτων επίσης απαγορεύεται και σε καμία περίπτωση δεν αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.
  9. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 6/5/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00μμ μέχρι και τις 09/6/2013 ημέρα και ώρα 08:00μμ.
  10. Περιγραφή του Διαγωνισμού: Δυνατότητα συμμετοχής σε κάθε κλήρωση έχει όποιος συμπληρώνει την ειδική ηλεκτρονική φόρμα(widget) συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://mmocultgr.blogspot.gr καθημερινά. Η φόρμα διαθέτει πολλαπλούς τρόπους συμμετοχής . Ο τρόπος συμμετοχής σας θα καθορίσει και τον αριθμό entries στο διαγωνισμό . Υπάρχει δυνατότητα να αυξάνεται καθημερινά τα entries σας . Η φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό ελέγχεται από το Rafflecopter© και η λειτουργία της είναι ευθύνη άμεσα αυτού. Στην κλήρωση συμμετέχει όποιος συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι και την 09:59μμ της τελευταίας ημέρας της κλήρωσης. Η προβολή επιβεβαιώνεται με την χρήση της τεχνολογίας cookie ενώ η φόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογία Java. Οποιοδήποτε πρόβλημα στην χρήση, λήψη ή ανάγνωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας αφορά αποκλειστικά τον χρήστη του site. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από το site και ο τρόπος εφαρμογής της είναι κοινή για όλους τους επισκέπτες του site και υλοποιήθηκε με βάση τους κανόνες κοινής χρήσης.
  11. Ρητά δηλώνεται ότι η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του διοργανωτή θα διατηρεί καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες e-mail και φόρμες, καταγράφοντας τη συγκεκριμένη ημερομηνία αποστολής τους, καθώς και την διεύθυνση e-mail μέσω της οποίας έχουν αποσταλεί τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου.
  12. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακηρύσσονται βάσει ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα, στην οποία θα λαμβάνουν μέρος όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό μέχρι την ορισμένη χρονική στιγμή. H διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Stream στην διεύθυνση http://www.twitch.tv/mmocultgr.
  13. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί έγκαιρος από το Blog καθώς και από όλα τα Social Media.
  14. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν από τον διαχειριστή του MMO Cult GR με αποστολή e-mail στην διεύθυνση που αντιστοιχεί στην διεύθυνση του e-mail με το οποίο έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό, για να παραλάβουν το δώρο τους, επίσης τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν και στον διαδικτυακό χώρο http://www.twitch.tv/mmocultgr.
  15. Για να παραλάβει το δώρο του ο νικητής, θα πρέπει να προσκομίσει όταν και όπου του ζητηθεί, τα στοιχεία με τα οποία έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό και κέρδισε το δώρο του.
  16. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του παρόντος, ή συγγενικό του πρόσωπο έως και β’ βαθμού, ανακηρυχθεί νικητής το δώρο που αντιστοιχεί το παραλαμβάνει ο αμέσως επόμενος νικητής που θα αναδειχθεί από τη διαδικασία κλήρωσης, όπως περιγράφεται πιο πάνω, εφόσον βέβαια και ο αμέσως επόμενος διαγωνιζόμενος δεν εμπλέκεται σύμφωνα με την παράγραφο 4 του παρόντος.
  17. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσκομίσουν έγκυρα το όνομά τους , διεύθυνση και τηλέφωνο για να παραλάβουν τα δώρα που πρέπει να αποσταλούν. Η αποστολή θα γίνει μέσω courier με χρήση των στοιχείων αυτών. Τα έξοδα αποστολής για εντός της Ελληνικής επικράτειας βαρύνουν το ΜΜΟ Cult GR. Για αποστολή εκτός Ελλάδας τα έξοδα θα βαρύνουν τον παραλήπτη αφού πρώτα ειδοποιηθεί και συμφωνήσει στην αποστολή. Η εγκυρότητα των στοιχείων αποστολής βαρύνει εξ ολοκλήρου τον παραλήπτη και καμία ευθύνη δεν φέρει το MMO Cult GR για τυχόν λάθη.
  18. Οι συμμετέχοντες με την εγγραφή τους στο διαγωνισμό συγκατατίθεται στη χρήση των οποιωνδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφιών κτλ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής των δώρων από τους νικητές. Κατά το στάδιο συμμετοχής στο διαγωνισμό τα στοιχεία που απαιτούνται και είναι υποχρεωτικά: διεύθυνση e-mail. Κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης των νικητών, τα στοιχεία ταυτότητας θα τηρούνται μέχρι την παράδοση των δώρων κατά τα ανωτέρω. Μετά δε την παράδοση των δώρων κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται με την επιφύλαξη του άρθρου 16 των παρόντων όρων.
  19. Δηλώνεται ρητά ότι τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγω δεν θα διατεθούν σε τρίτους .
  20.  ΠΡΟΣΟΧΗ !!
  21. Όσον αφορά την επιλογή του μεγάλου μας δώρου που αφορά στην προσφορά ενός MMO Game της επιλογής σας ισχύουν τα παρακάτω :_
  22. I. Το παιχνίδι θα πρέπει να αφορά σε κανονική έκδοση και σε καμία περίπτωση η προσφορά δεν αφορά σε ειδικές εκδόσεις (συλλεκτικές, digital deluxe κτλ).
  23. II. Το ποσό που απαιτείτε για την αγορά του παιχνιδιού δεν πρέπει να ξεπερνά τα 60 ευρώ. (60€)
  24. III. Η προσφορά αφορά μόνο στην αγορά νέου παιχνιδιού και όχι σε ανανέωση συνδρομής ή σε προσφορά ηλεκτρονικού νομίσματος για ήδη αγορασμένο παιχνίδι (in game currency)
  25. IV. Η προσφορά αφορά σε παιχνίδια που απαιτούν φυσική ή ηλεκτρονική αγορά. Η επιλογή μορφής είναι ευθύνη και δικαίωμα του MMO Cult GR ανάλογα με την επιλογή του νικητή. Μπορεί να επιλεγούν η εξής μορφές physical copy , digital, steam gift.
  26. V. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει ένα παιχνίδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει (pre order) αρκεί να ισχύουν τα παραπάνω. Σε αυτή την περίπτωση ανάλογα με την επιλογή θα γίνει η προαγορά και θα σταλούν τα ανάλογα στοιχεία στον νικητή .
  27. VI. Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι εύκολα διαθέσιμο για αγορά και σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη και η αγορά του δεν είναι δυνατή ο νικητής θα ειδοποιείται για να διαλέξει ένα διαφορετικό.
  28. VII. Το παιχνίδι θα πρέπει να να ανήκει στην κατηγορία των massively multiplayer online games και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην θεματολογία που είναι αναρτημένη στο http://mmocultgr.blogspot.gr/.
  29. VIII. Ο νικητής έχει την δυνατότητα να επιλέξει την αγορά μιας αναβάθμισης ενός υπάρχοντος παιχνιδιού (expansion) αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται και η αγορά του προαπαιτούμενου βασικού παιχνιδιού.
  30. IX. Η προσφορά δεν αφορά free to play games
  31. Χ. Η απόκτηση του επιλεγμένου από τον νικητή παιχνιδιού αφορά αποκλειστικά το ΜΜΟ Cult Gr και άρα δεν απαιτείται η δημοσιοποίηση της τιμής ή του σημείου απόκτησης .
  32. Καμία νομική ευθύνη δεν μπορεί να προκύψει για τους διαχειριστές του συγκεκριμένου διαγωνισμού καθώς και οποιουδήποτε εμπλεκόμενου σε περίπτωση δυσλειτουργίας του διαγωνισμού από παράγοντες ανωτέρας βίας μη δυνατόν προβλεπόμενους.
  33. Επίσημη γλώσσα του διαγωνισμού είναι η Ελληνική , και οι υπεύθυνοι για τον διαγωνισμό δεν είναι υποχρεωμένοι σε καμία περίπτωση να χρησιμοπoιήσουν καμία άλλη γλώσσα για οποιοδήποτε λόγo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου