What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Dragon Prophet Gameplay Video


Tο Dragon Prophet για την ώρα βρίσκεται υπό NDA καθώς είναι σε closed beta. Λόγω αυτού του γεγονότος δεν μπορώ να σας δημοσιεύσω την εμπειρία μου αν και έκανα μια παρατυπία στο πρώτο Open Beta Stress Test και έσπασα την NDA σε ένα Live Stream. Παρά την Closed Beta φαίνεται ότι η Runewaker προσπαθεί να αυξήσει την δημοσιότητα του παιχνιδιού δίνοντας άδεια σε διάσημους You Tubers να ανεβάσουν video με Game Play από το Dragon Prophet . O Totalbiscuit (τον οποίο προσωπικά σέβομαι) ανέβασε ένα τέτοιο video στο οποίο παρουσιάζει 30 λεπτά από Gameplay ενώ περιγράφει τα βασικά του παιχνιδιού .

Το θέμα είναι ότι σαφέστατα στο video το όλο gameplay αποτελεί μονταρισμένο gameplay από έτοιμα demos φτιαγμένα από τους Developers. Είναι σαφές ότι ο TB δεν έχει το χρόνο να αφιερώσει σε ένα ΜΜΟ ώστε να προκληθεί μια ουσιαστική κριτική . Η όλη του παρουσίαση θεωρώ ότι είναι καλή απλά αποτελείτε από απλή περιγραφή μηχανισμών η οποία υπαγορεύεται από τα έτοιμα demo (δεν λέω ότι είναι πληρωμένη παρουσίαση) και η δικαιολογία για αυτό είναι ότι το game είναι σε development ακόμα . Όλα αυτά τα εξηγεί στο τέλος του video .

Η δική μου εμπειρία είναι ότι παίζω άλλη beta από αυτή που προκύπτει από το video .... Παρόλα αυτά μέχρι να μου επιτραπεί να σας μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία πάρτε μια γεύση από DP και μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα Beta Key !


4 σχόλια:

  1. Γιαννης Μαρκοπουλος8 Μαΐου 2013 στις 8:24 μ.μ.

    Πολυ καλο!!!
    Αν και βλαιπω στο official site οτι παλι παιζει πολυ το shop.
    Τεσπα η κληρωση για τα key ποτε θα γινει;;; Ξερεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος της εβδομάδας

      Διαγραφή
    2. Γιαννης Μαρκοπουλος8 Μαΐου 2013 στις 9:55 μ.μ.

      Λοιπον αν και σαν το Guild Wars 2 δεν εχει αν δεν το κερδισω καλο θα ειναι και αυτο :P!!!

      Διαγραφή
  2. Γιαννης Μαρκοπουλος16 Μαΐου 2013 στις 5:31 μ.μ.

    Μπορω να σε ρωτησω κατι ακομα;;;
    Πειρα Beta key ( απο αλλο site αυτο δεν εχει σημασια ) και εχω προβλημα με το download. Εκτος του οτι το κατεβαζω ωρες-ωρες με 200-300 kb/s, οταν τελικα κατεβενουν και τα 2 κομματια του δεενν... τι να πω, δεν κανει τιποτα ( μετα το extract )! Ουτε εικονιδιο στην επιφανια εργασιας βγαζει!! Μοιπως μπωρεις να βοηθησεις σε αυτο αφου εσυ το εχεις κατεβασει ηδη και μπωρεις να παιξεις;;;

    Ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή