What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τα Sanbdbox του 2013


Αρχικά να ευχηθώ σε όλους το νέο έτος να είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις και να σας φέρει υγεία, χαρά και δημιουργία.

Η ταπεινή μου άποψη για το μέλλον των MMO είναι ότι όσο καλό και να είναι ένα Theme Park MMO λόγω τις πληθώρας και το ρυθμού με τον οποίων οι σημερινοί Gamers καταναλώνουν το content , τα Theme park MMO's θα αποτελούν εφήμερες επιτυχίες με εκλάμψεις σε content updates. Το συμπέρασμα αυτό μπορεί να προκύψει και από το γεγονός ότι το subscription based monetization πεθαίνει, (για να μην πω πέθανε...) . Από την άλλη μεριά τα Sandbox games (και κατ' επέκταση ΜΜΟ's) αποτελούν μια μορφή gaming τελείως διαφορετική και εθιστική που πιστεύω θα αναλάβει να οδηγήσει σιγά σιγά την αγορά . Τα παιχνίδια με player driven content δημιουργούν συνθήκες gameplay εντελώς ιδιαίτερες και original με αποτέλεσμα την ανάπτυξη ουσιαστικού MMO περιβάλλοντος καθώς οι πράξεις του καθενός επηρεάζουν ριζικά τον κόσμο.

Καθώς το MMO Cult ετοιμάζει το δικό του υλικό σας παραθέτω ένα video (όχι δικό μας) με μικρή σύνοψη μερικών από τα Sandbox games (MMO's) που περιμένουμε το 2013. Μετά το video ακολουθεί λίστα με Links για το κάθε game.

Σημείωση : Από την λίστα λείπει το Age Of Wushu/Wulin για το οποίο μπορείτε να δείτε ένα FIRST IMPRESSION by MMO Cult GR (Stream) από το Beta --> ΕΔΩ

To video ανήκει στον Obzzarver το κανάλι του οποίου μπορείτε να βρείτε --> ΕΔΩ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου