What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα ΜΜΟ του 2013 VIDEO


Η ομάδα του MMO Cult GR σας παρουσιάζει μια περίληψη του τι μπορούμε να περιμένουμε για το 2013 από τον χώρο των MMO RPG's . Το video είναι κάπως καθυστερημένο αλλά οι υποχρεώσεις δεν μας επέτρεψαν να οργανωθούμε νωρίτερα .

Στο video γίνεται μια αρχική αναφορά στους βασικότερους τίτλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναφέρονται ΟΛΑ τα Games και φυσικά δεν σημαίνει ότι εμείς παρακολουθούμε ΜΟΝΟ αυτά . Όπως πάντα εμείς θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε να μεταφέρουμε όποια νεώτερη πληροφορία πέφτει στα χέρια μας για οτιδήποτε αφορά στον χώρο των MMO RPG's.

Απολαύστε .




2 σχόλια:

  1. χαιρεται δεν ξερω ποσο παλιό είναι το video, αλλα απογοητεύομαι οταν δίνεται τόσο καλά reviews sto Neverwinter που εχει παρει 7.5 overview αξιολογηση απο την IGn, angry Joe etc. Και να μην αναφέρετε τίποτα σχετικά με το wildstar το οποίο ολα οπως δειχνουν θα ειναι ενας πολυ δυνατος τιτλος. Αν δεν ξερετε τιποτα σχετικα με αυτο, μπορω να σας βοηθησω και να σας ενημερωσω επικοινωνήστε με το email-- giannispavlov@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το video είναι όντως παλιό. Όσο για το WILDSTAR αρκεί να δεις το συγκεκριμένο κομμάτι του blog για να δεις την κάλυψη του παιχνιδιού καθώς και τα video που έχουμε δημοσιεύσει στο κανάλι του Mmocultgr. Επίσης εκτεταμένη σσυζήτηση για το game γίνεται και στα live stream στα οποία ελπίζω να μπορέσουμε να συζητήσουμε και μαζί!

      Διαγραφή