What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Wizardry Οn Line


Το Wizardry On Line είναι μια εβδομάδα πριν το Release το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιανουαρίου.  Για όσους δεν το έχουν ξανακούσει να πούμε ότι το WoL είναι ένα MMO RPG το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα των Developers απευθύνεται στο "Hardcore" κοινό .

Τα βασικότερα στοιχεία του παιχνιδιού είναι

1) Θα είναι F2P
2) Θα υπάρχει permadeath ! Βασικά όταν πεθαίνεις εμφανίζεται μια ζυγαριά η οποία σου δίνει κάποιες πιθανότητες να αναστηθείς , και μετά γίνεται roll . Όσο περισσότερο πεθαίνεις τόσο μικραίνουν οι πιθανότητες να αναστηθείς . Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσεις τις πιθανότητες είναι να δίνεις gold ή armor ή άλλα items για να μην την πατήσεις ... Εάν τελικά πεθάνεις τότε ΤΕΛΟΣ και πάλι από την αρχή .
3) Το παιχνίδι είναι Full PVP και player Loot
4) Είναι instanced τύπου C9 ή Vindictus αλλά τα dungeons είναι κοινά ανά channel και όχι private .

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι έχει κάποιες καλές ιδέες αλλά έχει και θέματα . Για να πάρετε μια ιδέα αφιερώσαμε λίγες ώρες και σας τις μεταφέρουμε. Δυστυχώς το παιχνίδι αρνήθηκε να συνεργαστεί με το FRAPS και έτσι αντί για ένα polished και μονταρισμένο video σας μεταφέρουμε υλικό από stream αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή.

Για να περάσετε κατευθείαν στο gameplay πηγαίνετε στο λεπτό 30' καθώς τα πρώτα 30mins είναι game issues και βρίσιμο ....

  Εάν θέλετε μόνο το συμπέρασμά μας πηγαίνετε κατευθείαν στο 2:27:00 !



Watch live video from mmocultgr on TwitchTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου