What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Το SMITE μπαίνει σε Open ΒΕΤΑ


Το SMITE επιτέλους μπαίνει σε Open BETA. Στις 25 Ιανουαρίου η HI REZ Studios ανακοίνωσε ότι το αναμενόμενο MOBA θα μπορεί πλέον να δοκιμαστεί από όποιον το επιθυμεί απλά δημιουργώντας έναν λογαριασμό και κατεβάζοντας το game. Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το νέο F2P 3d person action ΜΟΒΑ πιστεύουμε ότι καλό είναι να το κάνετε καθώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ένα τίμιο παιχνίδι που εάν αγαπάτε τα MOBAS θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τους φίλους σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την αρχική παρουσίαση  (VIDEO) που κάναμε αν και από τότε το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά και προς το καλύτερο .

Μαζί με την ανακοίνωση για το Open BETA η Hi REz ανακοίνωσε και ένα τουρνουά που θα έχει ως έπαθλο 100.000 ευρώ σαφώς στοχεύοντας στην ανάδειξη του SMITE στο επόμενο επιτυχημένο E-SPORT . Επίσης οι παίχτες που συμμετέχουν από την αρχή θα μπορέσουν να μεταφέρουν τα Unlocks τους στο Open Beta και φυσικά στο Release ενώ υπάρχει και Recruit a Friend πρόγραμμα .

Εάν ακόμα το σκέφτεστε το παρακάτω VIDEO θα σας πείσει ! Και οι "παλιότεροι" ας εστιάσουν στην μουσική !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου