What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Wurm On line - Hardcore Sandboxing


Καθώς εξερευνούμε τις επιλογές για Sandbox MMO's το ΜΜΟ Cult GR και συγκεκριμένα η αφεντιά μου πέρασε και από τους server του Wurm On Line . To Wurm On Line είναι ένα "σκληρό" sandbox game και για να το καταλάβετε αυτό αρκεί να διαβάσετε το Wiki . Σίγουρα δεν απευθύνεται σε gamers που θέλουν μια πλούσια εμπειρία έτοιμη και με λίγο κόπο. Αντίθετα το οτιδήποτε μέσα στο game απαιτεί χρόνο , κόπο , υπομονή και επιμονή. Παρόλλες τις "δυσκολίες" αποτελεί μια πολύ καθαρή sandbox επιλογή η οποία έχει μια ζωντανή κοινότητα . To game βρίσκεται σε development για αρκετά χρόνια και τρέχει σε java το οποίο σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν παίζει ρόλο τι λειτουργικό χρησιμοποιείται . To όλο engine είναι αρκετά generic και στεγνό κάτι που ανταποκρίνεται στην ουσία όμως του παιχνιδιού.

Το παρακάτω video είναι μαγνητοσκοπημένο stream και για αυτό το λόγο η ποιότητα δεν είναι εφάμιλλη  You Tube video καθώς όμως η ουσία του game είναι στο game play τα μειωμένα γραφικά λίγη σημασία έχουν . Παρατήθεται η αρχική επαφή με το game το αρχικό Tutorial και αμοντάριστο αρχικό game play με σκοπό την μεταφορά της αίσθησης του παιχνιδιού. Επιφυλασσόμαστε για περισσότερο content.

Τέλος να πούμε ότι το game μπορείτε να το δοκιμάσετε Free αλλά αν αποφασίσετε να αφοσιωθείτε θα χρειαστεί ένα σχετικό sub . Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site .


Watch live video from mmocultgr on TwitchTV

1 σχόλιο: