What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Beta Mega Update


Λαμβάνω πολλές ερωτήσεις για πολλά από το παιχνίδια που βρίσκονται σε Beta . Τις περισσότερες φορές δυσκολεύομαι να απαντήσω καθώς τα παιχνίδια στα Beta των οποίων και συμμετέχω με έχουν υποχρεώσει σε NDA το οποίο και με δεσμεύει στην μετάδοση πληροφοριών . Παρόλα αυτά αποφάσισα να σας μεταφέρω κάποιες γενικές πληροφορίες που προκύπτουν και πιστεύω δεν εμπίπτουν σε νομικές διαδικασίες .

Darkfall

Το Darkfall βρίσκεται σε πραγματική Beta και όχι σε "διαφημιστική" . Με αυτό εννοώ ότι το παιχνίδι στην μορφή που παρουσιάζει στο Beta έχει ακόμα διάφορες παραμετροποιήσεις που απαιτούνται να γίνουν . Οι developers ανακοινώνουν πολλές αλλαγές που απλά καθιστούν το game "work in progress". Εάν μου πείτε "Μα αυτό ήταν να βγεί πριν από μήνες.." θα σας απαντήσω καλύτερα να βγει σωστά παρά νωρίς. Λόγω των πολλαπλών αλλαγών που γίνονται στο game αποφάσισα και εγώ να αφήσω λίγο χρόνο να ωριμάσει και να ξαναδοκιμάσω ώστε η εικόνα που θα σας μεταφέρω όταν έρθει η ώρα να είναι η κοντινότερη στο τελικό προϊόν.

Συμβουλή --> Μην βιάζεστε , μόνο σε κακό μπορεί να σας βγεί

Firefall 

Το Firefall έχει λάβει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες. Καθώς το συγκεκριμένο δεν καλύπτεται από NDA το έχουμε ήδη παρουσιάσει σε Stream αλλά δεν έχουμε κάνει κάποιο Video preview για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα φαίνεται να έχει κάποιο δρόμο. Σύντομα θα έχουμε το πρώτο μας Video Preview.

Συμβουλή --> Το παιχνίδι θα είναι F2P οπότε τα preorder το μόνο που θα σας κερδίζουν είναι early beta access και κάτι digital items χωρίς σοβαρή αξία. Wait and see.

Marvel Heroes

Το Marvel Heroes είναι σε early beta stage , πολύ early !!. Δεν θα σας πω κάτι γιατί η μορφή που έχω παίξει μέχρι τώρα είναι σίγουρο ότι είναι άσχετη με το release . To μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν περιμένετε το Path of Exile αλλά με τον Thor και τον Hulk μάλλον θα χάσετε. Σύντομα περισσότερα

Defiance

Το Defiance beta μας επέτρεψε να παίξουμε μόνο ένα κομμάτι του παιχνιδιού . Το μόνο που μου επιτρέπεται να πω είναι ότι σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενα  . Επίσης το cross platform εγχείρημα πιστεύω ότι θα είναι μείον για τους φίλους των κλασσικών MMO. Τέλος εάν θεωρήσουμε ότι το Firefall είναι ο βασικός αντίπαλος του Defiance  τότε το Defiance την έχει άσχημα .... Θα επανέλθουμε με video υλικό και επιχειρήματα με την άρση του NDA.

Path Of Exile

To PoE πλέων είναι σε Open Beta . Ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει . καθώς πάντα πιστεύω ότι καλύτερα να δοκιμάζεις παρά να ακούς απόψεις θα αποφύγω να σας πω την άποψη μου .

Συμβουλή --> ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ! (Ειδικά εάν περιμένατε άλλο D3) To μόνο που θα χάσετε είναι λίγες ώρες. Εάν σας φαίνεται περίπλοκο δείτε λίγο το forum και δεν θα χάσετε . Τελικά δεν κρατήθηκα και την είπα την άποψή μου :Ο

Neverwinter

To Neverwinter είναι η μόνη περίπτωση που επέλεξα να απέχω από την Beta συνειδητά. Οι λόγοι είναι απλοί .

1) Για να λάβεις access στην Beta έπρεπε να αγοράσεις founders pack τουλάχιστον 50 ευρώ . Αρνούμαι να δώσω 50 ευρώ για ένα game που θα είναι F2P χωρίς να το έχω δοκιμάσει στην τελική του μορφή .

2) Το Beta access είναι ουσιαστικά διαφημιστικό κόλπο καθώς Beta είναι μόνο 2-3 ΣΚ και το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί να κυκλοφορήσει τέλος Μαρτίου άρα απλά early access με server wipe μάλιστα ...

Να σημειωθεί ότι η προσωπική μου άποψη για το Neverwinter είναι πάρα πολύ καλή και περιμένω ότι θα περάσουμε αρκετές ώρες στο game απλά επέλεξα να περιμένω , και αφού κρίνω επί της ουσίας να αποφασίσω πόσα και αν θέλω να σπαταλήσω χρήματα. Αναμένεται πολύ Uncut από το Neverwinter ...

Όσο αφορά σε TESO, Archage, FFXIV και άλλα περιμένουμε την έναρξη της Beta (ή την έναρξη της δυτικής Beta ....) και θα σας κρατάμε ενήμερους .

Εως τότε Stay Tuned SubscribeLikeFollow


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου