What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η ελληνική κοινότητα του The Elder Scrolls Online


Είναι σίγουρο ότι το The Elder Scrolls Online αποτελεί τον πιο αναμενόμενο τίτλο για το 2013. Οι συζητήσεις γύρο από το δημιούργημα της Zenimax αποτελούν ένα μεγάλο τμήμα της καθημερινότητας για την διεθνή ΜΜΟ κοινότητα και άσχετα με το ποιες οι προβλέψεις για το αποτέλεσμα ο μετρητής Hype διεθνώς είναι στο max.

Καθώς προσπαθούμε πάντα να σας μεταφέρουμε πληροφορίες για ότι καινούργιο αναμένεται μαζεύουμε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε όσο αφορά το TESO τις οποίες και συγκεντρωμένες θα απαντήσουμε σε video αφιέρωμα .

Στην προσπάθεια αυτή έχουμε την χαρά να συμβάλουν και μέλη της ελληνικής κοινότητας του TESO που έχει έδρα το TESO.GR . Τα παιδιά στο TESO.GR έχουν ξεκινήσει μια καταπληκτική σελίδα με πολλές και ουσιαστικές πληροφορίες ενώ η ανανέωση είναι σχεδόν καθημερινή. Επίσης υπάρχει forum  στο οποίο οι Έλληνες φίλοι του TESO μπορούν να συμμετέχουν για διαδραστική συζήτηση καθώς και για την αρχική δημιουργία guild κλπ. Ευχόμαστε στους φίλους από το TESO.GR καλή δύναμη και να συνεχίσουν την καλή δουλειά . Εύχομαι οι ελληνική ΜΜΟ κοινότητα να αγκαλιάσει την προσπάθεια ! Το ΤESO.GR μπορείτε να βρείτε επίσης σε Facebook και Twitter.

Ανακοινώνω λοιπόν ότι στο video που θα δημιουργηθεί με το Q and A για το TESO θα συμμετέχει και εκπρόσωπος από το TESO.GR ο οποίος και σαν ειδικός θα μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε τις απορίες σας .

Στείλτε τις ερωτήσεις σας ή με απάντηση στο συγκεκριμένο post ή στο ανάλογο θέμα που έχουμε αναρτήσει στο Facebook --> ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου