What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Dragon's Prophet ένα νέο ΜΜΟ , αλλά τί νέο φέρνει ?


To Dragon's Prophet είναι ένα νέο MMOP RPG που κατασκευάζεται από την Runewaker μια Ταιβανέζικη εταιρία και θα έχει Publisher την Sony Entertainment . Θα μου πείτε κινεζιά αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι να περιμένουμε στο στο μέλλον και ας αποφασίσει ο καθένας για το τον εαυτό του . Παρά λοιπόν την αρχική αντιπάθεια που προκαλεί η ασιατική προέλευση του game τα παρακάτω στοιχεία μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη . Μπορεί και όχι ....



1) Το παιχνίδι στηρίζεται στην σχέση του χαρακτήρα σας με διάφορους δράκους (θα υπάρξουν 300 δράκοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά) . Ο κάθε δράκος αποτελεί το ταίρι σας και συμμετέχει στις μάχες δίνοντάς σας και τις ιδιότητές του όταν εσείς το θελήσετε. Τον δράκο σας τον εξημερώνεται και τον μεγαλώνετε εσείς χτίζοντας έτσι μια ιδιαίτερη σχέση με αυτόν.

2) Θα υπάρχουν 4 κλάσεις στο παιχνίδι η οποίες στον αρχικό σχεδιασμό του θα είναι όλες DPS ΑΛΛΑ ΌΛΕΣ οι κλάσεις θα μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο του Healer ή του Tank ανάλογα με το ποιες ιδιότητες από τον δράκο επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν.

3) Player Housing !!!!

4) No tab Targeting. Και άλλα διάφορα που ευαγγελίζονται οι developers.

Το κακό είναι ότι η εταιρία έχει στο παρελθόν της το Runes of Magic που για μένα ήταν ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά P2W  games όλων των εποχών  αλλά καθώς θέλω να είμαι αισιόδοξος θα αναμένω το τελικό προϊόν . 

Δείτε ένα video με στοιχεία απευθείας από του Developers και εμείς θα τα πούμε από το Beta



1 σχόλιο: