What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Guild Wars 2 - Μιλώντας για τα Dynamic Events


Απέναντι στους σκεπτικισμούς όσον αφορά στο Guild Wars 2 έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον Post που άσχετα από το εαν σας αρέσει ή όχι το παιχνίδι αποτελεί μια ειλικρινή αναφορά στις ιδέες πάνω στις οποίες χτίστηκε . Το συγκεκριμένο post αποτελεί ένα ακόμα δείγμα για το πια είναι η πραγματική δύναμη του GW2 και αυτή δεν είναι άλλη από τον τρόπο που προσεγγίζει η Arena NET την κοινότητά της.  Στο Post χωρίς υπεκφυγές αναφέρεται ότι "ναι δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, και σίγουρα δεν θα τους ευχαριστήσουμε όλους, αλλά προσπαθούμε να φέρουμε μια εξέλιξη η οποία ελπίζουμε να αρέσει."

To Hype για το GW2 είναι στα ύψη και αυτό πολλές φορές οδηγεί στην απογοήτευση καθώς η φαντασία των gamers είναι εύκολο να οργιάσει . Με δεδομένο αυτό εάν ένα game καταφέρει να ευχαριστήσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό από τους funs τότε σίγουρα θα είναι επιτυχία , αλλά η επιτυχία αυτή μετατρέπεται σε θρίαμβο εάν μια εταιρία καταφέρει να πείσει για τον αγώνα που δίνει στο να αφομοιώνει το feedback από την κοινότητά της και ακόμα περισσότερο να είναι ειλικρινής όταν δεν μπορεί να το κάνει και γιατί.

Πιστεύω ότι η μεγάλη δύναμη του επερχόμενου GW2 θα είναι η ίδια η στάση της ΑΝet και εάν καταφέρει να διατηρηθεί με τα δείγματα που έχουμε έως τώρα είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστέψτε με αυτοί που με ξέρουν δεν με ακούν να το λέω συχνά .... !

Ξέχασα να πω ότι το Post αναφέρεται στα Dynamic events που έχουν λάβει και κριτική (όπως και από φίλους μας ), αλλά δεν νομίζω ότι το σημαντικό είναι το θέμα όσο η προσέγγιση εν ολοκλήρω !


 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου