What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

GW2 Name Reservation


Εαν είστε παίκτης του Guild Wars (του αυθεντικού πρώτου παιχνιδιού) τότε έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε το όνομα σας και στο GW2!. Συγκεκριμένα η ANet ανακοίνωσε ότι όποιος έχει έναν active λογαριασμό στο GW θα μπορέσει να κάνει Reserve το όνομά του αρκεί να το κάνει ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ . Για να θεωρηθεί ότι έχετε έναν active account το μόνο που έχετε μα κάνετε είναι να κάνετε μια φορά log in έως την καταληκτική ημερομηνία .

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα reserve ονόματα δεν θα κρατηθούν επ' αόριστο αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα με το ανάλογο όνομα στο GW2 κατά την διάρκεια του Headstart (25-27 Αυγούστου) ή την πρώτη ημέρα την επίσημης κυκλοφορίας (28 Αυγούστου) . Μετά την περίοδο αυτή τα ονόματα θα απελευθερωθούν.

Μην αργείτε.....


Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου