What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

The Repopulation - Νέο Sci Fi Sandbox !


Οι φίλοι των Sandbox Games θα χαρούν να μάθουν ότι ένα νέο μέλος ανακοίνωσε την έναρξη Alpha Testing . To The Repopulation που κατασκευάζεται από την Above and Beyond Technologies είναι ένα MMORPG με στοιχεία Sanddbox που λαμβάνει χώρα σε περιβάλλον Sci Fi. Το παιχνίδι εξελίσσεται στον πλανήτη Rhyldan όπου το ανθρώπινο είδος παλεύει για την επιβίωση του ενάντια στην ιθαγενή πανίδα αλλά τιμά και την αιώνια λαχτάρα για εξουσία καθώς οι άνθρωποι χωρισμένοι σε 3 factions συνεχίζουν να αντιπαλεύονται και μεταξύ τους!

Το The Repopulation ,σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρία , θα αποτελεί ένα εντελώς ελεύθερο MMO όπου οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να επιλέγουν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν άσχετα εαν θέλουν να είναι μιλιταριστές, ειρηνιστές κτλ... Μερικά από τα στοιχεία είναι :


  • 3 ξεχωριστά PVP Factions όπου το 3ο θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τα δικά τους ανεξάρτητα "αντάρτικα" Factions!
  • Πόλεις κατασκευασμένες από παίκτες (άκουσα κανέναν να λέει SWG....?)
  • Οι ξεχωριστές factions θα μπορούν να κατέχουν πολλαπλές πόλεις και επίσης να καταλαμβάνουν τις πόλεις των αντιπάλων τους.
  • Νο Levels
  • Skill Based action με 75 skills και 14 tier για το καθένα
  • Τα skills βελτιώνονται με την χρήση, τα τα abilities πρέπει να κερδηθούν. 

  • Οι παίκτες θα μπορούν να φιλτράρουν τι είδος των αποστολών που θα δέχονται.
  • Σύστημα που θα δημιουργεί αποστολές ειδικά για εσάς
  • Οι NPC θα μπορούν να μιλήσουν σε άλλους παίκτες για δικέ σας πράξεις ενώ θα μαθαίνουν τα "χούγια" σας και θα τα εκμεταλλεύονται.
Και πολλά άλλα . Η εταιρία δημοσίευσε ένα video με alpha υλικό στο οποίο φαίνονται μικρά δείγματα gameplay.  Τα γραφικά φαίνονται λίγο πρόχειρα αλλά κανένας φίλος των Sandbox δεν απωθήθηκε από γραφικά εάν το βάθος του παιχνιδιού ήταν ικανοποιητικό. Στο video φαίνεται επίσης δείγμα κατασκευαστικού interface το οποίο τόσο πολύ αναζητούν οι Sandboxάδες.


Εμείς όπως πάντα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα μεταφέρουμε στοιχεία όσο το παιχνίδι θα παίρνει μορφή. Ελπίζουμε το εγχείρημα να αποδώσει ένα αξιόλογο νέο μέλος σε μια ομάδα games που γενικά δεν έχει λάβει την αγάπη που θα ήθελαν οι φίλοι της .

Δείτε το Alpha Phootage Video . Stay Tuned Subscribe, Like, Follow


2 σχόλια:

  1. fainete endiaferon as elpisoume pws h ektelesh 8a einai kalh ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ola ta Alpha test einai a8lia.. Mazi k auto :P Den uparxei logos na milame kan gia 8ema emfanisi se auto to simeio... Perimenw na dw tin sunexeia who knows

    ΑπάντησηΔιαγραφή