What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΜΜΟ Cult GR Λίγα λόγια για το περιεχόμενο και το μέλλον


Καθώς διανύουμε τον 4ο μήνα από την στιγμή που το ΜΜΟ Cult GR άνοιξε τα φτερά του αποφασίσαμε να μιλήσουμε λίγο για το περιεχόμενο και τους στόχους μας. Καταρχάς να πούμε λίγα πράγματα για το ποιοι είμαστε. Οι ομάδα είναι μια ολιγομελής (3 άτομα κατά βάση με guest stars ενίοτε...) . Όλοι μας ασχολούμαστε με τα computer games από πολύ παλιά και μάλιστα ένας από εμάς (κρύβε λόγια....) ασχολείται από τον καιρό του Acorn Electron , του ZX81 και της εποχής που διαβάζαμε Pixel ...... Όσοι έχετε ακούσει τα παραπάνω μπορείτε να κάνετε τους υπολογισμούς....  Επίσης κανένας από εμάς δεν είναι επαγγελματίας και με αυτό εννοούμε ότι η ενασχόλησή μας με τους υπολογιστές και τα games δεν έχει καμία σχέση με τα επαγγέλματα μας και ούτε έχει ως στόχο να τα αντικαταστήσει. Η όλη ιδέα της δημιουργίας ενός χώρου αφιερωμένου στα MMO RPG (και γενικά στα MMO) προήλθε από την αγάπη μας για το είδος και την ανάγκη για ένα ελληνικό τόπο συγκέντρωσης της ελληνική MMO κοινότητας. 

Με βάση τα παραπάνω θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ποιές είναι οι σκέψεις μας και οι στόχοι για το μέλλον.


Το πρώτο και βασικότερο είναι τα να γίνει κατανοητό ότι το MMO Cult GR δεν έχει ως στόχο την προώθηση ενός GURU μοντέλου, και με αυτό εννοούμε ότι όλα τα posts έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται από διάθεση αυθεντίας. Όλη η προσπάθεια αφορά στη συγκέντρωση πληροφοριών γύρω από τα MMO RPG ώστε η κοινότητα να μπορεί με αλληλεπίδραση να κερδίζει σε ενημέρωση και να πυροδοτείτε συζήτηση.

Καθώς ζούμε στην εποχή της εικόνας βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία video καθώς και η ζωντανές προβολές στο κανάλι μας στο Twitch TV περιεχομένου από Games πάντα απευθυνόμενοι στον Έλληνα Gamer. Το περιεχόμενο αυτό προσπαθούμε να το προβάλουμε όχι με περιγραφικό χαρακτήρα (καθώς τέτοια υπάρχουν άπειρα) αλλά με αναλυτική διάθεση μέσα από την σκοπιά του απλού gamer και πολλές φορές παρουσιάζοντας αντικρουόμενες απόψεις στοχεύοντας στην σφαιρική  ενημέρωση.

Όσο αφορά στο περιεχόμενο το MMO Cult GR είναι αφιερωμένο στα MMO RPG και στα MMO γενικότερα. Ο λόγος που διατηρούμε επικεντρωμένο το ενδιαφέρον είναι γιατί όπως είπαμε και προηγουμένως δεν έχουμε ως στόχο την δημιουργία ενός δημοσιογραφικού Gaming Blog αλλά απλά την παροχή ενός χώρου ενημέρωσης και συγκέντρωσης της ΜΜΟ RPG ελληνικής κοινότητας. Προσπαθούμε στα πλαίσια του δυνατού να παρέχουμε όσο το δυνατό περισσότερο υλικό από τον χώρο των MMO αλλά με κάποια κριτήρια. Το βασικό πρόβλημα είναι απλά ο χρόνος και αυτό γιατί  καθώς ξαναείπαμε δεν είμαστε επαγγελματίες και ελεύθερος χρόνος ενασχόλησης είναι περιορισμένος. Η ανταπόκριση της κοινότητα στη διάρκεια ύπαρξης του ΜMO Cult GR είναι ενθαρρυντική καθώς πολλοί φίλοι έχουν βρει την όλη προσπάθεια ενδιαφέρουσα.

 Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γίνει κατανοητό ότι η ομάδα του MMO Cult GR δεν είναι μια κλειστή κλίκα . Είναι πολλοί οι νέοι φίλοι οι οποίοι μας ζητούν ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και κάλυψη ακόμα περισσότερων games . Εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε αλλά θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό και το εξής:

Όποιος φίλος έχει την διάθεση την όρεξη και το μεράκι να ετοιμάσει ένα άρθρο ή ακόμα και ένα video το οποίο να αφορά στα ΜΜΟ εμείς θα χαρούμε να το δημοσιεύσουμε. Βασική προϋπόθεση είναι το άρθρο να είναι αυθεντικό και αν αφορά σε video να μην υπάρχουν copyright διαπλοκές. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω

mmocultgr@gmail.com
Facebook
Twitter

 Η ομάδα του MMO Cult GR θα συνεχίσει την προσπάθεια για παραγωγή υλικού και ιδιαίτερα οπτικοαουστικού στον βαθμό που μας είναι δυνατό . Είμαστε ανοιχτοί στην κριτική και σε επισημάνσεις που μπορούν να κάνουν την προσπάθεια καλύτερη καθώς ο τελικός και απόλυτος στόχος μας είναι η παρέα !

See you in GAME :)

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow


2 σχόλια:

  1. Χμμ για να δούμε, Pixel είπες? Δε χρειάζεται να κάνω υπολογισμούς, απλά θα δω τη δική μου ηλικία...40+

    ΑπάντησηΔιαγραφή