What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Summertime !!!


Τα σχολεία έκλεισαν, οι πανελλήνιες και οι εξετάσεις στις σχολές τελείωσαν (ή τελειώνουν) ενώ οι πρώτοι αδειούχοι ήδη χαλαρώνουν σε κάποια παραλία. Για πολλούς (δυστυχώς όχι για όλους) το καλοκαίρι ξεδιπλώνεται μπροστά τους και έχουν ήδη αρχίσει οι προγραμματισμοί για πολλές ανέμελες ώρες πλήρους ραθυμίας. Αν και το καλοκαίρι αποτελεί παραδοσιακά την πιο "νεκρή" περίοδο για τα MMO παραδόξως το φετινό καλοκαίρι έχει πολλές εξελίξεις και στο χώρο των MMO και εμείς θα κάνουμε μια μικρή περίληψη για το τι μπορούμε να περιμένουμε.   


Φυσικά το πρώτο και βασικότερο είναι η επίσημη κυκλοφορία του The Secret World στις 6 Ιουλίου ενώ όσοι το έχουν προαγοράσει βρίσκονται ήδη με την διαδικασία Early Access εντός παιχνιδιού. Το TSW σαν καινούργιο game μπορεί να αποτελέσει μια χαλαρή επιλογή για το καλοκαίρι αλλά θα σας κοστίσει εκτός από την αγορά του παιχνιδιού περί τα 40 ευρώ (συμπεριλαμβάνει 1 μήνα gameplay) και περίπου 15 ευρώ για μηνιαία συνδρομή . Στα υπέρ του TSW είναι το μυστηριακό του περιβάλλον που σε συνδυασμό με ένα ελευθεριακό τρόπο εξέλιξης χαρακτήρα δημιουργεί προϋποθέσεις για κάτι διαφορετικό που άλλοι έχουν λατρέψει και άλλοι μισήσει ...


Το Tera περνάει περίοδο προσαρμογής καθώς μετά το αρχικό Hype που διακρίνει όλα τα ΜMO βρίσκεται τώρα στην φάση εξισορρόπησης. Στην τελευταία ανανέωση το Tera εισήγαγε τα Chronoscrolls υιοθετώντας έτσι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση για δυνατότητα ανταλλαγής ιn game cash με real cash προσπαθώντας να αναχαιτιστούν οι ορδές των gold farmers. Δυστυχώς η Frogster δεν έχει να επιδείξει την ίδια ποιότητα υπηρεσίας στην Ευρώπη με την ανάλογη της Bluehole στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα το Tera Europe να ταλανίζεται από προβλήματα σταθερότητας των server και με πολλαπλά maintenance. Έχουν γίνει φυσικά προσπάθειας αποζημίωσης των παικτών με δωρεάν παραχώρηση χρόνου gameplay αλλά η δήλωση της Frogster ότι o λόγος που το αναμενόμενο content (βλέπε BG) δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει είναι τα προβλήματα σταθερότητας δεν μας γεμίζει με αισιοδοξία. Παρόλα αυτά το Tera με το action combat του και τις ιδιαίτερα "καλοκαιρινές" παρουσίες έχει πολλούς φίλους και το καλοκαίρι μπορεί να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μια γνωριμία, και το Tera είναι P2P.

Το WOW βρίσκεται σε μια φάση αναμονής καθώς  η Blizzard φαίνεται να έριξε το βασικό βάρος στην κυκλοφορία του Diablo III. Έτσι τα περισσότερα νέα έρχονται από τους PTS με θέματα από το επερχόμενο Mists of Pandaria . Υπάρχουν διάφορες εικασίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας που πολλοί τοποθετούν στον ερχόμενο Σεπτέμβριο . Με το MOP το WOW παίρνει μια καθοριστική στροφή η οποία για πολλούς αποτελεί και την αρχή του ουσιαστικού τέλους. Παρόλα αυτά το WOW συνεχίζει να βασιλεύει από άποψη συνδρομητών αν και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν τη βασιλεία σε δύση ειδικά για την Ευρώπη. Η ουσία είναι ότι το WOW για το καλοκαίρι δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ουσιαστικά καινούργιο και άρα οι πιστοί θα πρέπει να περιμένουν .

 Η μεγάλη είδηση των τελευταίων ημερών είναι φυσικά η ανακοίνωση της κυκλοφορίας  του Guild Wars 2 που είναι η 28η Αυγούστου και η 25η Αυγούστου για τους δικαιούχους Early Access. Το τελευταίο Beta Weekend θα λάβει μέρος στις 20-22 Ιουλίου και άρα για τους δύο μήνες του καλοκαιριού οι πολλαπλοί funs του GW2 θα πρέπει να απασχοληθούν με κάτι άλλο.... Δυστυχώς λοιπόν το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχει Guild Wars 2 αλλά η προσμονή που πλέον έχει ημερομηνία λήξης μπορεί να σας ανακουφίσει καθώς πλέον θα ψήνεστε μόνο από την ήλιο και όχι και από προσμονή...

Το πολυαναμενώμενο patch 1.3 του SWTOR που έφερε την αναδιάταξη του πληθυσμού σε λογικά επίπεδα καθώς και η παρουσία του LFG συστήματος έδωσε νέα πνοή στο game. Καινούργιο content δύσκολα θα δούμε μέσα στο καλοκαίρι με πιθανή εξαίρεση την κυκλοφορία του Nighmare mode για το Explosive Content αλλά τα νέα στοιχεία του 1.3 με την αναβίωση του πληθυσμού και την έλευση των Rated Battlegrounds για τους PVPers πιθανά να δημιουργούν μια καλοκαιρινή ευκαιρία για τους SW funs.

To Rift έλαβε πριν οπό λίγες μέρες  την τελευταία του ανανέωση 1.9 Conquest ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο του μεγάλο expansion Storm Legion . To Rift συνεχίζει με αξιοπρέπεια να στηρίζει τους φίλους του και αν η μηνιαία συνδρομή αποτελεί εμπόδιο ίσως το Rift Light να σας δώσει μερικές όμορφες εμπειρίες χωρίς οικονομική επιβάρυνση .

Οι φίλοι του EVE on Line έχουν ξεχυθεί στο γαλαξία μαχόμενοι στις ανακατατάξεις που έφερε το Inferno .  Το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία για να μπορέσει κάποιος χαλαρά να βιώσει τον ατελείωτο κόσμο που χαρίζει ένα από τα ποιοτικότερα Sandbox games . Όποιος θέλει μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει την δυνατότητα trial , και εμείς θα χαρούμε να σας συνοδέψουμε σε αυτό το ταξίδι .

Το Lotro πρόσφατα ανακοίνωσε το 3ο expansion Riders of Rohan Δυστυχώς το expansion θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμρίου και άρα το καλοκαίρι δεν θα έχει τίποτα καινούργιο. Εάν όμως ψάχνεται για ένα ΜΜΟ που είναι solid με πολλά RP στοιχεία και χαλαρό gameplay ενώ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αλλους AAA τίτλους και πάνω από όλα να είναι F2P τότε το Lotro ίσως να σας κρατήσει χαλαρή καλοκαιρινή συντροφιά και που ξέρεις τι γίνεται το φθινόπωρο ....

Εμείς θα είμαστε εδώ όλο το καλοκαίρι με χαλαρή διάθεση για παρέα, συνεχή ενημέρωση και φυσικά video υλικό και πολλά stream.

Εσείς πως θα περάσετε το καλοκαίρι σας .....?

Stay Tuned Subscribe, Like, Follow


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου