What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Path of Exile: A Free Diablo 3 ....?


Το Path Of Exile είναι ένα νέο F2P RPG τύπου Diablo 3. Το γενικό consept είναι πολύ απλό, η κατασκευάστρια εταιρία με το αμίμητο όνομα  Grinding Gear Games αποφάσισε να κατασκευάσει ένα κλώνο του Diablo 3 με βασική διαφορά την έλλειψη ανάγκης για αγορά και την παρουσία microtransactions . Το game παρά το γεγονός ότι αρχικά σε κάνει να λες "Diablo 3 κόπια" , σε σημεία μπορεί να χαρακτηριστεί από μεγαλύτερο βάθος .....

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε ένα από τα Beta Events , και σας μεταφέρουμε όλο το υλικό από τα Live Stream που κάναμε κατά την διάρκεια του Event. Τα stream περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος από το υπαρκτό gameplay (καθώς το παιχνίδι είναι ακόμα σε φάση Beta). Θα βρείτε    γενικό Single gameplay, classes, Co-op και τα γενικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που θα σας δώσουν μια καλή αρχική γενική ιδέα.

Προσοχή !! Μερικοί Browser αρνούνται να παίξουν τα embeded Twitch Videos (Ειδικά ο Crome ) . Εάν έχετε πρόβλημα να δείτε το video εδώ προσπαθήστε και στην σελίδα μας στο Twitch TV . 


Stay Tuned SubscribeLikeFollow  

Στα παρακάτω video θα βρείτε τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού . Ακόμα περισσότερα video θα βρείτε στο Live Stream Video Archive μας.



Watch live video from mmocultgr on TwitchTV


  

2 σχόλια: