What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Smite Ένα νέο MOBA που θα κάψει καρδιές !


Το ΜΜΟ Cult GR έχει ώς βασικό στόχο την διαδραστική ανάπτυξη της ελληνικής MMO - RPG κοινότητας. Ως MMO RPG Blog αποφεύγουμε να καλύπτουμε άλλα games ακόμα και αν υπάγονται στην γενική κατηγορία των MMO και αυτό για έναν απλό λόγο, να μπορούμε να διατηρούμε την ποιότητα στο επίπεδο που έχουμε θέσει εξαρχής. Το συγκεκριμένο blog σε καμία περίπτωση δεν είναι επαγγελματικό και στελεχώνεται από μια μικρή ομάδα gamers με κανονικές δουλείες και πιεσμένα ωράρια . Καθώς λοιπόν ο χρόνος είναι περιορισμένος o πλατειασμός της θεματολογίας θα οδηγούσε στην στεγνή περιγραφική πληροφόρηση που εύκολα μπορεί να βρεθεί σε άπειρα άλλα σημεία του διαδικτύου και δεν είναι καθόλου ο σκοπός που δημιουργούσαμε το MMO Cult GR. 

Ο λόγος που αναφέρουμε τα παραπάνω είναι γιατί μετά την δημοσίευση των πρώτων previews λάβαμε αρκετά requests από φίλους για να κάνουμε previews σε διάφορα νέα games. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη όλες τις επιθυμίες της κοινότητας καθώς είναι και ο πυρήνας του λόγου ύπαρξης μας. Στα πλαίσια λοιπόν του δυνατού και εφόσον θα μπορούμε να διατηρούμε τους στόχους μας ποιοτικούς θα προσπαθούμε στο μέλλον να καλύπτουμε requests που είναι συμβατά με τις γενικές αρχές του MMO Cult GR .

Πρώτο στη λίστα λοιπόν των request (και ένα από τα δικά μας favorites) το αναμενόμενο νέο MOBA game SMITE .


Το Smite είναι μια δημιουργία της Hi-Rez Studios δημιουργό του Tribes Ascend και Global Agenda  και βρίσκετε σε διαδικασία Beta. Η κυκλοφορία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση,  αναμένετε σε 8 μήνες. Τι είναι αυτό που μας έκανε να το προσέξουμε λοιπόν...?


Το SMITE είναι ένα κλασσικό free to play MOBA τύπου LoL ή DOTA με μια βασική όμως τεράστια διαφορά ! Το SMITE χρησιμοποιεί προοπτική 3ου προσώπου και σύστημα Action Combat . Για να καταλάβετε τι εννοούμε σκεφτείτε ότι παίζετε LoL αλλά ελέγχετε τον χαρακτήρα σας σαν να παίζατε Tera .....! Το υπόλοιπο σύστημα του παιχνιδιού είναι πολύ οικείο. Επιλέγεται ήρωα ή καλύτερα θεό καθώς το Smite αφορά σε θεότητες από πολλές μυθολογίες (Ελληνική, Αιγυπτιακή κτλ), και μετά παίζετε σε έναν κλασσικό χάρτη με 3 διαδρόμους towers, minions, bases και τα συνηθισμένα. O χαρακτήρας σας ανεβαίνανε levels και ξεκλειδώνει επίπεδα από 3 spells και 1 ultimate ενώ αγοράζει gear και power ups με gold. Όλα λίγο - πολύ γνωστά.

To σύστημα combat του Smite όμως το καθιστά διαφορετικό καθώς φαίνεται πολύ πιο γρήγορο και φιλικό στις σκληρές μάχες. To internet είναι γεμάτο από συζητήσεις για το αν το Smite θα είναι το επόμενο μεγάλο E-Sport.

Εμείς θέλοντας να αποφύγουμε τεράστια άρθρα με στεγνές πληροφορίες αποφασίσαμε ότι η εικόνα είναι το καλύτερο μέσο .  Έτσι το MMO Cult GR έχει εξασφαλίσει Full Beta Access και θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερο υλικό . Η αρχή γίνεται σήμερα Πέμπτη 31 Μαίου !

Δείτε λοιπόν σήμερα και ώρα 10:30 το βράδυ όπου θα υπάρξει LIVE Stream ενός Beta Session του Smite. Κατά την διάρκεια του Stream σας περιμένουμε στο κανάλι του MMO Cult GR για να συζητήσουμε live για τις πρώτες εντυπώσεις. 

UPDATE : Είναι διαθέσιμο πλάον και το video preview από το MMO Cult GR . Δείτε το εδώ

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου