What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Guild Wars 2 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του 2ου BWE


H Arena Net ανακοίνωσε πότε θα διεξαχθεί το επόμενο beta weekend . Το επόμενο event λοιπόν θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 8 Ιουνίου 22:00 έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 10:00πμ. Στην ανακοίνωση αφού ευχαρίστησαν όλους για την συμμετοχή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής ενδιαφέροντα:

  1. Οι χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί από το προηγούμενο Beta Weekend και/ή το Stress Test θα συνεχίσουν να υπάρχουν και οι παίκτες θα μπορέσουν να συνεχίσουν από το σημείο που έχουν μείνει.
  2. Θα είναι διαθέσιμη η "explorable" version του the Ascalonian Catacombs dungeon για χαρακτήρες 35 και άνω.
  3. Οι Sylvari και οι Asura θα συνεχίζουν να μην είναι προσβάσιμοι .
  4. Θα έχουν διορθωθεί προβλήματα όπως η διάλυση ενός group κατά την μεταφορά του σε overflow server και άλλα bugs και stability θέματα. 

Κατά την πρώτη αυτή ανακοίνωση δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά νέο content. Εμείς αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και φυσικά θα είμαστε εκεί να καλύψουμε Live το event όπως πάντα. Επίσης υπάρχει ειδικό ενδιαφέρον ώστε να ξεκαθαριστούν σημεία που αποτέλεσαν εφαλτήριο για εκτενή συζήτηση μετά την δημοσίευση του πρώτου video preview από το MMO Cult GR όσο αφορά στο PVP  .

Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου