What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

SWTOR Ανακοινώθηκε το νέο Patch 1.3 "Allies"

Είναι σε όλους γνωστό το πόσο ανάγκη έχει το SWTOR από κάτι που θα το βγάλει από την περιδίνηση   καθόδου στην οποία βρίσκεται. Τα ποιο συχνά posts στο forum έχουν τίτλους αποκαρδιωτικούς ενώ πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι το SWTOR έχει χάσει 400.000 συνδρομητές. H είδηση αυτή λαμβάνοντας υπόψη την μέχρι τώρα γενική διαχείριση της Bioware όσον αφορά στην λύση των πολλαπλών προβλημάτων που έχει το SWTOR  ήταν αναμενόμενη και ίσως και μη αντιπροσωπευτική της πραγματικής κατάστασης η οποία είναι τραγική ! Η ανακοίνωση λοιπόν του νέου Patch 1.3 "Allies" αποτελεί είδηση γιατί πολλοί (και εμείς μαζί) παρά την απογοήτευση συνεχίζουν να ελπίζουν. Ας δούμε λοιπόν τι μας περιμένει...


Καταρχάς η ανακοίνωση για πολλοστή φορά δεν έγινε από το επίσημο site του SWTOR αλλά μέσω του γνωστού δικτύου IGN. Η τακτική αυτή της Bioware να αγνοεί την ίδια της την κοινότητα επανειλημμένα μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν και δεν θα το σχολιάσουμε περαιτέρω ... Εαν δεν μας πιστεύεται πάντως απλά δείτε ότι το δημοσιευμένο video από το IGN δεν υπάρχει καν στο επίσημο You Tube channel του SWTOR. Ας το προσπεράσουμε όμως και να περάσουμε στην ουσία.



1) Εισάγεται σύστημα LFG


Το σύστημα αφορά στον server σας και δεν είναι cross server. Θα αφορά σε planetery content, flashpoint, hard mode flashpoints και operations. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ρόλο (Tank, Heal, DPS). Το όλο σύστημα φαίνεται να είναι σύστημα wow αλλά απλά όχι cross server. To LFG αποτελεί απαίτηση μεγάλου τμήματος των παικτών του SWTOR και η εισαγωγή του αναμενόταν , το κατά πόσο θα βοηθήσει αναμένεται να φανεί.

2) Εισάγεται σύστημα Server Transfer

Η ακριβής απάντηση του Daniel Erickson έχει ώς εξής 

" Character transfers for select servers are coming first and we are open to any and all options after that. The important thing is that players can play with their friends and with the type and size of community they enjoy."

Το ποια ακριβώς μορφή θα έχουν αυτά τα Trasfers δεν το ξέρουμε ακόμα. Πιθανολογούμε (και ελπίζουμε)  ότι στην αρχή θα επιτραπεί η ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση από πολλούς server με χαμηλό πληθυσμό σε επιλεγμένους λίγους SERVER ώστε έτσι να επιτευχθεί ουσιαστικά ένα Server Merge αλλά χωρίς το αρνητικό αντίκτυπο στον τύπο και αφήνοντας μια σχετική ελευθερία μετακίνησης  στους παίκτες.  Η οποιαδήποτε κοστολόγηση αυτής της μετακίνησης για εμάς θα είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Αναμένουμε τις εξελίξεις.

3) Legacy Perks

Επέκταση του Legacy με δυνατότητα απόκτησης όλων των χαρακτηριστικών που βλέπατε με το 1.2 αλλά δεν μπορούσατε να επιλέξετε ! 

3) Όσο αφορά στα υπόλοιπα θα επιτραπεί το moding σε social gear με αποτέλεσμα την ευκαιρία να μπορείτε να κάνετε operation με την στολή του Imperial Trooper, ενώ θα εισαχθούν και augment tables όπου θα δίνουν την δυνατότητα augmentation σε όλα τα gear με αποτέλεσμα την περαιτέρω παραμετροποίηση τους. Το σημαντικό είναι ότι το patch 1.3 δεν θα εμπεριέχει νέο content (flashpoint, operations) και για αυτό από ότι φαίνεται πρέπει να περιμένουνε το 1.4 . Επίσης δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για PVP (εκείνα τα rated warzones τι να γίνανε....?) 


Προσπαθούμε να αντλίσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε και φυσικά μόλις ανοίξει ο PTS θα είμαστε εκεί ., Μέχρι τότε... 

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow




1 σχόλιο:

  1. Μετά από μία μέρα αποφάσισαν να το ανεβάσουν και στο δικό τους site .... https://twitter.com/SWTOR/status/204979692724420608

    ΑπάντησηΔιαγραφή