What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Tera: Αύριο η επίσημη έναρξη και ο διχασμός παραμένει ...


Αύριο 3 Μαΐου είναι η ημέρα που το Tera on Line ξεκινάει επίσημα στην Ευρώπη. Το Tera αποτελεί ένα διφορούμενο παιχνίδι και τα συναισθήματα που δημιουργεί σε όσους το έχουν δοκιμάσει διχασμένα. Το MMO Cult GR παρουσίασε την άποψή του πριν από 2 εβδομάδες σε ένα βίντεο με συμπεράσματα βγαλμένα από προσωπική εμπειρία. Ο διχασμός όμως παραμένει ......

Όσοι δοκιμάσουν το Tera θα βρεθούν μπροστά σε ένα αισθητικά κλασσικό ασιατικό MMO με έντονα στοιχεία Grind και χωρίς πρωτοτυπία σε πολλά σημεία.  Είναι παρά πολλοί οι οποίοι απωθούνται εξαρχής από τον κλασσικό ασιατικό σχεδιασμό και οι διαμάχες στο internet όσον αφορά στο Tera είναι καθημερινά. Σαν να μην έφτανε αυτό η απόφαση της Frogster να εκδώσει το παιχνίδι με διαφορετικό PEGI σε σχέση με την Αμερική δημιούργησε αρνητικό κλίμα , αν και στην ουσία του το παιχνίδι παραμένει το ίδιο.

Όμως υπάρχει και αντίλογος . Όμορφα γραφικά, γρήγορο και ενδιαφέρον σύστημα combat (δείτε εκτενή ανάλυση στο βίντεο του MMO Cult GR) , πολιτικό σύστημα , τεράστια Bosses (Bams) , αλλά πάνω από όλα PVP.Το Tera έχει ίσως τον πιο σκληρό pvp σχεδιασμό αυτή την στιγμή από όλα τα main stream MMO (μιλάμε για pvp server). Στην ουσία πραγματικό Far West και gang heaven. Όμως το pvp δεν περιορίζετε εκεί υπάρχει η δυνατότητα Guild vs Guild ενώ η Frogster έχει υποσχεθεί Arena gameplay μέσα στους επόμενουν μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι το beta του Tera δεν σε κερδίζει και είναι εύκολο να εστιάσεις στα κακά σημεία όμως με αναλυτική ματιά δημιουργείτε η απορία μήπως η ουσία βρίσκετε βαθύτερα στο παιχνίδι. Μπορούμε να ταλαντευόμαστε για πολύ ώρα ψάχνοντας τα θετικά και αρνητικά όμως η ουσία παραμένει ότι είναι ίσως αδύνατο να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη εάν δεν δοκιμάσεις ολοκληρωμένα την εμπειρία που προσφέρει το Tera.

Από αύριο λοιπόν θα είμαστε και εμείς παρόν στον κόσμο του Tera με τον διχασμό μας υπαρκτό αλλά και με ανοιχτό μυαλό για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας . Όσοι έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν στον κόσμο του Tera μπορούν να βρούν πληροφορίες εδώ  ενώ υπάρχει και blog με ελληνικά νέα Tera Greece . See you in game !!


Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

1 σχόλιο: